NBA

Ο Ενές Καντέρ συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη: "Οι Τούρκοι πρόσφυγες βρήκαν δεύτερο σπίτι στην Ελλάδα"

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Ενές Καντέρ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Ενές Καντέρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ενές Φρίντομ Καντέρ βρέθηκε στην Βουλή όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Ενές Φρίντομ Καντέρ εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό που βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενισχύσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κι ας είναι εξόριστος από τον ίδιο του τον τόπο. Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο NBAερ σέντερ έδωσε μία φανέλα του στον Νίκο Ανδρουλάκη και συζήτησε μαζί του για περίπου μία ώρα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: "Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι πρόσφυγες στην Ελλάδα και πραγματικά εκτιμούμε την υποστήριξή σας γιατί δυστυχώς η πολιτική του Ερντογάν είναι πολύ σκληρή στη χώρα μας. Όμως τώρα βρήκαν ένα δεύτερο σπίτι στην Ελλάδα.

Είναι καταπληκτικό, γιατί κάθε φορά που συζητώ με κάποιον από τους Τούρκους φίλους μου, μου μεταφέρουν ότι λατρεύουν τη ζωή τους εδώ. Το φαγητό είναι το ίδιο, η κουλτούρα είναι η ίδια, οι χοροί είναι οι ίδιοι, όλα είναι ίδια. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι.

Πραγματικά εκτιμώ τη στήριξη σας γιατί όλο αυτό το διάστημα είστε ένας πραγματικός πρωταθλητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι' αυτό σήμαινε πολλά για μένα να σας συναντήσω γιατί είστε πρότυπο για πολλούς ανθρώπους".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ