ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο SPORT24: "Είμαστε υπερήφανοι για τη χώρα μας"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης
Ο Δημήτρης Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο SPORT24 και δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για την Ελλάδα, μετά τη νίκη επί της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελλάδας έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, μετά τη νίκη της επί της Τουρκίας στη Σινάν Ερντέμ Ντομ με 67-76.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της "επίσημης αγαπημένης", ο Δημήτρης Αγραβάνης, μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και εξέφρασε την περηφάνια του και των συμπαικτών του για το γεγονός ότι έδωσαν χαρά στους Έλληνες με τη νίκη τους. Παράλληλα τόνισε ότι η Ελλάδα πήρε το παιχνίδι γιατί κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη σε όλο το ματς, κερδίζοντας φυσικά και την κούραση.

"Είμαστε περήφανοι που ήρθαμε εδώ πέρα όλοι ενωμένοι. Κερδίσαμε την κούραση, μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και πραγματικά πήραμε μια νίκη που έδωσε τεράστια χαρά σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε εμάς τους παίκτες.

Πραγματικά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν σήμερα στο πλευρό μας αλλά και όλο τον κόσμο στην Ελλάδα. Γι' αυτούς παίζουμε και είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας", δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ στο SPORT24.

O Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο MVP του αγώνα, καθώς έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα στα τελευταία πέντε λεπτά και καθάρισε για την Ελλάδα, μεταφέροντας την πίεση στην απέναντι πλευρά. Ο 27χρονος ψηλός τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (με 5/11 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 0/1 βολή), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο σε 32'12'' συμμετοχής.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ