ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ο Δήμαρχος του Σολέ προανήγγειλε μηνύσεις για το φιάσκο με τον Νόρις Κόουλ

Ο Δήμαρχος του Σολέ προανήγγειλε μηνύσεις για το φιάσκο με τον Νόρις Κόουλ

Έξαλλος ο Δήμαρχος του Σολέ με την στάση που τήρησαν η Βιλερμπάν και η LNB στο θέμα του θετικού κρούσματος του Νόρις Κόουλ, προανήγγειλε μηνύσεις και κλείσιμο του γηπέδου.

Το παιχνίδι της Βιλερμπάν με τη Σολέ αποτελεί το θέμα της ημέρας στη Γαλλία, όχι λόγω του αποτελέσματος ή κάποιου άλλου αγωνιστικής φύσεως θέματος, αλλά επειδή ο Νόρις Κόουλ πάτησε το παρκέ για 40'' παρά το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Φρεντερίκ Φοτού (υπηρεσιακός πρώτος τεχνικός λόγω της απουσίας του Τι Τζέι Πάρκερ) εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα πως ο Νόρις Κόουλ έπαιξε επειδή είχε δηλωθεί στην αρχική πεντάδα και δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή, μία δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Δήμαρχος του Σολέ είναι ο πρώτος που εκδήλωσε δημόσια την οργή του για όσα έγιναν, τονίζοντας μέσω τιτιβίσματος πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές κινήσεις εναντίον της Βιλερμπάν και της LNB. Ο Ζλ Μπουρντουλέ τόνισε πως "αυτή η ανευθυνότητα σε ένα υγειονομικής φύσεως θέμα θα πρέπει να τιμωρηθεί" ενώ ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής δεν θα ξαναγίνει παιχνίδι της Σολέ στο "Meilleraie" ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση που κράτησε η LNB στο θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ