EUROLEAGUE

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα το "ξέκοψε" για Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρτζιο Σκαριόλο

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα το "ξέκοψε" για Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρτζιο Σκαριόλο
FIBA

Σε διάψευση των σεναρίων που θέλουν τον Σέρτζιο Σκαριόλο ν' αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, από το προσεχές καλοκαίρι, προχώρησε ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Η παταγώδης αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Copa del Rey και η σκληρή κριτική στον Τσους Ματέο, αλλά κυρίως το δημοσίευμα της Corriere della Sera, άνοιξαν τη συζήτηση για την πιθανότητα επιστροφής του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της "βασίλισσας", έπειτα από 21 χρόνια. Όπως ήταν λογικό, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ο οποίο διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες.

"Γνωρίζω ότι ο Σέρτζιιο δεσμεύεται με τη Βίρτους έψς το 2024 και σίγουρα είναι ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με τη Ρεάλ. Έχω μια εξαιρετική επαγγελματική και φιλική σχέση μαζί του και εάν υπήρχε κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι θα το γνώριζα", τόνισε ο Γκαρμπαχόσα.

Ο Σκαριόλο έχει συμφωνήσει με την ισπανική ομοσπονδία να οδηγήσει τους "φούριας ρόχας", έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ