ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σκαριόλο θα επιστρέψει στη "βασίλισσα", γράφουν οι Ιταλοί

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σκαριόλο θα επιστρέψει στη "βασίλισσα", γράφουν οι Ιταλοί
EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, ο Σέρτζιο Σκαριόλο είναι ο βασικός υποψήφιος ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα αγωνιστική σεζόν/. Την ίδια στιγμή τα ισπανικά Μέσα επιβεβαιώνουν την πίεση που δέχεται ο Τσους Ματέο μετά την απώλεια του Copa del Rey.

Ο απογοητευτικός αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Copa del Reay από τη (μετέπειτα) Κυπελλούχο Μάλαγα, άνοιξέ νέο κύκλο συζητήσεων για το μέλλον του Τσους Ματέο στον πάγκο της "βασίλισσας". Την ίδια στιγμή κάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει και με αυτό του Σέρτζιο Σκαριόλο στη Βίρτους Μπολόνια μετά τη σοκαριστική απώλεια του Κυπέλλου για τη Βίρτους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, ο Σκαριόλο βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής προς τη Μαδρίτη και είναι ο βασικός υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ από το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ιταλός τεχνικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με την Εθνική Ισπανίας, ήταν στον πάγκο της Ρεάλ την τριετία 1999-2002, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Υπάρχει, βεβαίως, ένα πρακτικό ζήτημα για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας συμφωνίας, καθώς στη Βίρτους ο Σκαριόλο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024, αν και σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Έως το 2024 και για την ακρίβεια, έως τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, είναι και η συμφωνία του Ιταλού με την ισπανική ομοσπονδία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ