STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Χάρης Γιαννόπουλος στο SPORT24: "Θα πω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για EuroLeague, έτσι για τη διαφορά"

Ο Χάρης Γιαννόπουλος στο SPORT24: "Θα πω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για EuroLeague, έτσι για τη διαφορά"
PRINTSCREEN SPORT24

Το Stoiximan Aegeanball Festival φιλοξένησε για ακόμα μία φορά κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο, συνθέτοντας ένα όμορφο μπασκετικό τριήμερο. Ο Χάρης Γιαννόπουλος, με αρκετή δόση χιούμορ, σχολίασε στο SPORT24 τις εξελίξεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν μεταξύ των αθλητών που έδωσαν το "παρών" στο Stoiximan Aegeanball Festival στη Σύρο και μίλησε στο SPORT24, σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τα κορυφαία μπασκετικά θέματα της επικαιρότητας με αρκετή δόση χιούμορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ματιάς Λεσόρ: "Ο Λεσόρ μπήκε μέσα και άρχισε να καρφώνει τις μπάλες. Νομίζω μια χαρά είναι το παιδί, δεν έδειξε καμία λύπη στους άλλους".

Για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό: "Νομίζω ότι έπρεπε. Θα βοηθήσει πάρα πολύ γενικά στην ομάδα γιατί έχει δεθεί ιδιαίτερα και θα είναι σημαντικός κρίκος στα αποδυτήρια και μπασκετικά ξέρουμε όλοι τι μπορεί να κάνει".

Για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: "Δεν το περίμενα γιατί δεν ήξερα ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Μας εξέπληξε όλους. Είναι απόφαση καθαρά του Κώστα, είναι επαγγελματίας, θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Από τη στιγμή που αποφάσισε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την καριέρα του εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα".

Για τον Ντρέιμοντ Γκριν απάντησε με δόση χιούμορ λεγοντας: "Για τον Ντρέιμοντ Γκριν έχω να πω τα χειρότερα, δεν μπορώ να τον βλέπω. Διώξτε τον και φέρτε ένα stretch-4 επιτελους. Ελπίζω αυτή τη σεζόν να σταματήσει τα κολλητιλίκια με τον Λεμπρόν και να είναι ο παλιός Ντρέιμοντ Γκριν".

Για το ποιος θα πάρει τη EuroLeague: "Θα πω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έτσι για τη διαφορά".

ΓΙα την κατάκτηση του τίτλου στο NBA: "Μόνο Γουόριορς".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ