ΚΑΒΑΛΑ

O Bασίλης Αγγελακόπουλος στο SPORT 24

O Bασίλης Αγγελακόπουλος στο SPORT 24
Αγγελακόπουλος

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος μίλησε στο SPORT 24 για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα

Ο 29χρονος φόργουορντ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Καβάλα λέγοντας: " Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές και από την πόλη που είναι όμορφη αλλά και από την ομάδα.

Είναι μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 που την στηρίζει ο κόσμος εδώ και εύχομαι να πάνε όλα καλά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Έχουμε ξεκινήσει τις προπονήσεις όμως ακόμα χρειάζεται πολύ δουλειά".

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το "ναι" στην ομάδα της Καβάλας τόνισε: " Όταν μίλησα με τον προπονητή (σ.σ. Κώστας Πιλαφίδης) που τον γνώριζα από τη συνεργασία μας στη Λάρισα, μου φάνηκαν ενδιαφέροντα όσα μου είπε και στη συνέχεια δέχτηκα την πρόταση της ομάδας.

Σκοπός μας είναι να δουλέψαμε σκληρά προκειμένου να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα για όλους μας και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε".

Σχετικά με την απόφαση που θα βγάλει το ΑΣΕΑΔ -εκτός απροόπτου" την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου ο Αγγελακόπουλος ανέφερε: " Σίγουρα όσο δεν υπάρχει απόφαση είναι κάτι που μας προβληματίζει. Εμείς ακούμε όσα μας λέει ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας και τους εμπιστευόμαστε. Κοιτάμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και περιμένουμε".

Ο έμπειρος φόργουορντ πάντως, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια καθυστερεί να γίνει γνωστή η 14η ομάδα που θα συμμετάσχει στην Α1. " Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι χειρότερο τόσο για εμάς τους παίκτες όσο και τις ομάδες.

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να διορθωθεί αυτή η κατάσταση διότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης και με όσα συμβαίνουν δεν παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα".











TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ