ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ατζέντης του Κέντρικ Ναν για το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR: Η επέκταση με τους πράσινους και ο ειδικός όρος για επιστροφή του στο NBA

Ο ατζέντης του Κέντρικ Ναν για το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR: Η επέκταση με τους πράσινους και ο ειδικός όρος για επιστροφή του στο NBA
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Κέντρικ Ναν έκανε ανάρτηση για την επέκταση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ τόνισε πως υπάρχει NBA-out και για φέτος αλλά και για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του Κέντρικ Ναν, Γιώργος Πάνου, έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας του Αμερικανού γκραντ με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τονίζοντας πόσο επωφελής είναι και για τις δύο πλευρές. Παράλληλα, σημείωσε ότι στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει NBA-out και για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για το επόμενο.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. Ο Κέντρικ αποτέλεσε ζωτικής σημασίας κομμάτι για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Κέντρικ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναδεικνύει το ταλέντο του σε ελίτ επίπεδο.

Αυτό το συμβόλαιο θα επιτρέψει στον Κέντρικ να έχει την ευελιξία να συνεχίσει να κυνηγάει το όνοεριό του για την επιστροφή στο NBA, εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, εξασκώντας το δικαίωμα του NBA-out αυτό το καλοκαίρι και το επόμενο", ανέφερε ενδεικτικά ο μάνατζερ του παίκτη.

Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι ο Κέντρικ Ναν έχει το δικαίωμα της επιστροφής στο NBA, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου μέχρι τα μέσα του Ιουλίου κι εφόσον βρει πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο. Ήτοι, μόνο αν εξασφαλίσει πως θα βγάλει όλη τη σεζόν στο NBA την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ