ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Αταμάν χαστούκισε παίκτη του

Ο Αταμάν χαστούκισε παίκτη του

Η Γαλατασαράι επέστρεψε στις νίκες, αλλά όχι και στην ήρεμη καθημερινότητα, με τον Γκοκτούρκ Ουράλ να αποκαλύπτει πως ο Εργκίν Αταμάν χειροδίκησε πάνω του. Οι φαν της Φενέρμπαχτσε ζητούν την απόλυση του από την εθνική Τουρκίας.

Το 81-80 ήταν λόγος για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα στη Γαλατά, αλλά μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Εργκίν Αταμάν μια εβδομάδα νωρίτερα, στο ματς με την Εσκισεχίρ, κινήθηκε απειλητικά προς τον Γκοκτούρκ Ουράλ και τον χαστούκισε.

Όπως εξηγεί σήμερα ο νεαρός παίκτης "ή λθε και με χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν το περίμενα. Με έπιασε εξ απήνης. Έπαθα σοκ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε. Όχι. Κανείς εξ όσων ήταν μπροστά, δεν είπε ή έκανε κάτι. Δεν πρόκειται να πω τι μου είπε. Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Θα προτιμήσω να μείνω σιωπηλός. Είμαι παίκτης της Γαλατασαράι, αλλά πραγματικά λυπάμαι, γιατί κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη το έκανα, δηλαδή, γιατί επέστρεψα στο γήπεδο, μετά το συμβάν".

Μετά το τέλος του αγώνα " και κατόπιν συνεννόησης με τον πατέρα μου, αποφασίσαμε να κάνουμε καταγγελία στην TBF (την τουρκική ομοσπονδία). Κανείς δεν μας έδωσε κάποια συμβουλή και όχι, δεν έχω χαρτί από γιατρό. Αυτό που έχω... είναι μια σύγχυση από την αντίδραση ή μάλλον, τον τρόπο που δεν αντέδρασαν αυτοί που έπρεπε. Δεν με ενδιαφέρει να ζητήσει συγγνώμη. Αυτό θα έπρεπε να το κάνει στον οργανισμό".

Οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε μάζεψαν υπογραφές και κατέθεσαν στον Υπουργό των σπορ αίτηση, για αντικατάσταση του Αταμάν από την εθνική Τουρκίας.

Και τι είχε να πει ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, για όλα αυτά; Πώς... καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, για να τους εξηγήσει τι έγινε, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της Γαλατασαράι ενημέρωσε πως είναι στο πλευρό του. " Και για αυτό θέλω να πω ευχαριστώ", είπε μετά το ματς της Κυριακής (15/2). Έως ότου εξηγήσει τα ανεξήγητα, να σας πούμε ότι υπήρξαν παίκτες που αντέδρασαν στο Twitter. Για παράδειγμα, ο Τάιρις Ράις έγραψε πως "αν ο κόουτς σε χτυπά, τότε η σχέση παύει να είναι προπονητή-παίκτη. Γίνεται man to man. Αυτή είναι η άποψη μου".

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έγραψε πως "ο κόουτς παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον παίκτη, σαν να μην έτρεχε τίποτα. Για μια μέρα δεν έγινε τίποτα. Αν αντιδράσουν οι παίκτες, οι οποίοι πιέζονται... κατ' αυτόν τον τρόπο, τότε θα μιλήσουμε για αυτήν τη δουλειά".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ