ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς στα "Δύο Αοράκια": "Μου αρέσει αυτό που βλέπω στον Σάσα Βεζένκοβ"

Phoenix Suns head coach Jay Triano yells during the second half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder Friday, March 2, 2018, in Phoenix. The Thunder won 124-116. (AP Photo/Matt York)
Phoenix Suns head coach Jay Triano yells during the second half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder Friday, March 2, 2018, in Phoenix. The Thunder won 124-116. (AP Photo/Matt York) © 2018 MATT YORK / AP IMAGES

Ο Τζέι Τριάνο, μέλος του τεχνικού επιτελείου των Σακραμέντο Κινγκς, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Τζέι Τριάνο, μέλος του τεχνικού επιτελείου των Σακραμέντο Κινγκς, εκμεταλλεύτηκε το All Star Break του ΝΒΑ και ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Κυρίως για να τσεκάρει δια ζώσης τον Σάσα Βεζένκοβ, τα δικαιώματα του οποίου εξακολουθούν να ανήκουν στους Σακραμέντο Κινγκς.

Μπορεί το περσινό καλοκαίρι άλλωστε να μην προέκυψε κάτι ουσιαστικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, το Σακραμέντο όμως μόνο αδιάφορο δεν δείχνει για τον αριστερόχειρα φόργουορντ, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του MVP της EuroLeague τη φετινή σεζόν.

Να θυμίσουμε απλά ότι μόλις πριν από ενάμιση μήνα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να δώσει πρόωρη επέκταση στον Σάσα Βεζένκοβ μέχρι το 2025, με αυξημένες αποδοχές και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης για το ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχουμε τα δικαιώματά του, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ ζωντανά. Με το All Star Break στο ΝΒΑ, ήταν μια καλή ευκαιρία για να έρθω εδώ και να τον δω. Έχω ακούσει πόσο καλός είναι. Έχουμε τα δικαιώματά του. Ήθελα να τον δω από κοντά, την απόφαση θα πάρουν το front office μαζί με τον Σάσα Βεζένκοβ. Έχει βάλει τον εαυτό του σε εξαιρετική θέση. Τον έχω δει μόλις για ένα ημίχρονο από κοντά, αλλά μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Μπορείς να το καταλάβεις μόλις τον παρακολουθείς πόσο ικανός είναι. Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σκοράρει. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι υπέροχο που μπορώ να τον δω από κοντά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ