EUROLEAGUE

Ο Αρόγιο στη Μακάμπι

Ο Πορτορικάνος άσος των Μάτζικ Κάρλος Αρόγιο υπογράφει ένα "βασιλικό" συμβόλαιο στη Μακάμπι (video)

Ο ατζέντης του Πορτορικάνου γκαρντ, Λίον Ρόουζ, επιβεβαίωσε την Κυριακή την πλουσιότερη μεταγραφή στην ιστορία του ισραηλινού μπάσκετ.
Λέγεται ότι ο Αρόγιο θα εισπράξει 2.5 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει ο γνωστός αρθρογράφος Μαρκ Στέιν του ESPN "ο Αρόγιο γίνεται ο 8ος παίκτης του ΝΒΑ που μετά την 1η Ιουλίου μετακομίζει στην Ευρώπη. Είναι όμως ο δεύτερος, μετά τον Τζος Τσίλντρες των Ατλάντα Χοκς, που πρώτα καταξιώθηκε στο ΝΒΑ πριν υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Ο Τσίλντρες απαρνήθηκε ένα 5ετές συμβόλαιο αξίας 33 εκ. δολαρίων με τους Χοκς, προκειμένου να υπογράψει για τρία χρόνια και 20 εκ. δολάρια με την ελληνική δύναμη, τον Ολυμπιακό"

.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι της λίστας; Κρστιτς, Ναβάρο, Γκαρμπαχόθα, Ντελφίνο, Νάχμπαρ και Μπρέζετς.

Η Μακάμπι πάντως είχε βαλθεί να αποκτήσει ένα όνομα από το ΝΒΑ. Πριν τον Αρόγιο των Ορλάντο Μάτζικ (και παλιότερα των Ντιτροιτ Πίστονς) κινήθηκε για τον Τζέισον Ουίλιαμς και τον Ερλ Μπόουκινς.

"Ο Αρόγιο είναι ένας παίκτης του υψηλότερου επιπέδου κι ήταν προτεραιότητα μας. Ευτυχώς η διοίκηση κατάφερε να τον υπογράψει. Είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειαζόμασταν" ήταν τα λόγια του προπονητή της Μακάμπι, Έφι Μπιριμπόιμ, που κατέληξε: "Εκτός από τις ικανότητες του. Είναι αποδεδειγμενα ένας ηγέτης".

Μια γεύση...














TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ