ΑΡΗΣ

Ο Άρης ψάχνει παίκτη για πρωτάθλημα και Κύπελλο: Γιατί δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο EuroCup

Ο Άρης ψάχνει παίκτη για πρωτάθλημα και Κύπελλο: Γιατί δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο EuroCup
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS/ EUROKINISSI

Παίκτη για να καλύψει το κενό του Ρομπέρτο Γκάλινατ ψάχνει ο Άρης. Ωστόσο, όποιος παίκης κι αν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup, αλλά μόνο στην Stoiximan Basket League και το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Άρης πέτυχε μία τεράστια νίκη κόντρα στην Ουλμ μέσα στη Γερμανία το βράδυ της Τετάρτης (31/1), όμως αυτή επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Ως εκ τούτου, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει -τουλάχιστον προσωρινά- το κενό του.

Θα πρέπει πάντως να ξεκαθαρίσουμε πως ο αθλητής που θα αποκτηθεί από τον Άρη θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Stoiximan Basket League και το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Στο EuroCup δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για έναν πολύ απλό λόγο. Το παράθυρο μεταγραφών στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε πριν από την έναρξη της 14ης αγωνιστικής, δηλαδή το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ