ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αργύρης Καμπούρης για τον Βασίλη Σπανούλη στο SPORT24: "Άφησα το 7 σε καλά χέρια"

Ο Αργύρης Καμπούρης για τον Βασίλη Σπανούλη στο SPORT24: "Άφησα το 7 σε καλά χέρια"
PRINTSCREEN

Ο Αργύρης Καμπούρης - που φορούσε την φανέλα με το Νο7 στα χρόνια του στον Ολυμπιακό - μίλησε στο SPORT24 για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι άφησε τον αριθμό του σε καλά χέρια.

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε μία υπέροχη βραδιά, με θρύλους του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ να τον τιμούν με την παρουσία τους.

Από αυτή την σπουδαία βραδιά δεν γινόταν να λείπει φυσικά και ένας από τους προηγούμενους αρχηγούς της ομάδας: Ο μεγάλος Αργύρης Καμπούρης, ο οποίος υπήρξε και ένας από τους προηγούμενους κατόχους της φανέλας με το Νο7, πριν αυτή φορεθεί από τον Βασίλη Σπανούλη και βρεθεί από χθες (17/9) στον ουρανό του ΣΕΦ.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή για αυτό το γεγονός, αποθεώνοντας και αυτός τον "Kill Bill".

Αναλυτικά ο Αργύρης Καμπούρης δήλωσε:

Για το αν άφησε το Νο7 σε καλά χέρια: "Σίγουρα το άφησα σε καλά χέρια. Το τίμησε με το παραπάνω ο Βασίλης Σπανούλης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που έκανε από την μικρή ηλικία μέχρι το υψηλότερο επίπεδο. Γιατί εκτός από το γεγονός ότι προστάτευε τον εαυτό του, ήξερε να προστατεύει και τους συμπαίκτες του".

Για το ποιο στοιχείο του Σπανούλη ξεχωρίζει: "Ήταν ένας μεγάλος δουλευταράς. Ξέρω και από προσωπική εμπειρία ότι μέσα από την δουλειά ανταμείβεσαι. Και ο Σπανούλης ήταν ο άνθρωπος που έμπαινε πρώτος και έφυγε τελευταίος από το γήπεδο. Αυτό έπρεπε να κάνουν όλοι οι μικροί αθλητές που ήταν μαζί του. Αυτή ήταν η διαφορά και αυτό είπαν και όλοι οι μεγάλοι αθλητές που μιλήσανε για αυτόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ