ΗΠΑ

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Hoops Summit και είχε 12 πόντους κόντρα στον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Hoops Summit και είχε 12 πόντους κόντρα στον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς
PRINTSCREEN

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς συμμετείχε στον αγώνα "Team USA - Team World" στο πλαίσιο του Nike Hoops Summit του Πόρτλαντ φορώντας την φανέλα της Team World, επιλέγοντας να γράψει "Ελλάδα" στην χώρα καταγωγής του και όχι Σερβία, έχοντας 12 πόντους.

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς ήταν ένας από τους διακριθέντες της Team World στην ήττα της με 90-84 από την Team USA στο πλαίσιο του Nike Hoops Summit που διεξήχθη στο Πόρτλαντ, έχοντας 12 πόντους, ενώ ο Μπρόνι Τζέιμς (γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς) είχε 11 πόντους για τους Αμερικανούς. Είναι όμως η φανέλα που φόρεσε ο Στογιάκοβιτς που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Οι παίκτες της Team World πρέπει στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους να έχουν την χώρα καταγωγής τους. Στην φανέλα του γιου του άλλοτε NBAερ - και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Πέτζα Στογιάκοβιτς και της Αλέκας Καμηλά λοιπόν υπήρχε το όνομα της Ελλάδας, μαζί με την ελληνική σημαία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στογιάκοβιτς - που θα φοιτήσει σύντομα στο κολέγιο του Στάνφορντ - μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας και την εθνική Σερβίας, δηλώνοντας πρόσφατα χαρούμενος που θα εκπροσωπούσε και τις δύο χώρες. Το γεγονός ότι στον αγώνα κόντρα στην Team USA εκπροσώπησε την Ελλάδα ενδεχομένως να δείχνει τις προθέσεις του, ωστόσο αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δείτε το τρίποντο που σημείωσε ο Στογιάκοβιτς κατά την διάρκεια του αγώνα:

TAGS ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ