NBA

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ τραυματίστηκε στο διπλό στο Basketball Without Borders

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ τραυματίστηκε στο διπλό στο Basketball Without Borders
HARRIS STAVROU / SPORT24

Πολύ άτυχος ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, αποχώρησε από το εσωτερικό διπλό στο Basketball Without Border με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στάθηκε πολύ άτυχος στη διάρκεια του διπλού στο Basketball Without Border αφού αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού άφησε καλές εντυπώσεις στη διάρκεια των drills που έγιναν νωρίτερα, την στιγμή του διπλού όμως γύρισε το πόδι του (δεξιός αστράγαλος) και σωριάστηκε στο παρκέ.

Παρά την προσπάθεια που έκανε για να πατήσει το πόδι του, αυτό δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον με τη βοήθεια των ανθρώπων της διοργάνωσης.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη πέρσι στο Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας, όπου πάλι έμεινε εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της διοργάνωσης λόγω τραυματισμού.

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ