NBA

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ τεστάρει τις δυνατότητές του υπό το βλέμμα του Ντάνι Έιντζ

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ τεστάρει τις δυνατότητές του υπό το βλέμμα του Ντάνι Έιντζ
HARRIS STAVROU / SPORT24

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται στο Σολτ Λέικ Σίτι για το Basketball Withouth Borders του ΝΒΑ και τεστάρει τις δυνατότητές του, υπό το βλέμμα του Ντάνι Έιντζ.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ στην Κρήτη, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει τις δυνατότητές του, ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη. Το Basketball Without Borders αποτελεί την αφορμή συνάντησης των πιο ταλαντούχων παικτών του κόσμου, με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στο Σολτ Λέικ Σίτι και το SPORT24 να καταγράφει τα πεπραγμένα του.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ τεστάρει τις δυνατότητές του υπό το βλέμμα του Ντάνι Έιντζ
HARRIS STAVROU / SPORT24

Υπό το βλέμμα δεκάδων σκάουτ και παραγόντων του ΝΒΑ, μεταξύ των οποίων κι ο Ντάνι Έιντζ, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ δεν θα κάνει απλά προπονήσεις και θα συμμετάσχει σε διπλά, αλλά θα υποβληθεί σε διαφόρων ειδών μετρήσεις (ύψος, άνοιγμα χεριών, επιτόπιο άλμα).

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ