ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ο Αϊζέια Τέιλορ πίκαρε την Αναντολού Εφές με emoji κλόουν: "Η προηγούμενη ομάδα μου πίστευε ότι δεν άξιζα να παίζω"

Ο Αϊζέια Τέιλορ σε αγώνα της Ζάλγκιρις με την Βίρτους Μπολόνια
Ο Αϊζέια Τέιλορ σε αγώνα της Ζάλγκιρις με την Βίρτους Μπολόνια ZALGIRIS KAUNAS

Ο Αϊζέια Τέιλορ περίμενε 3 μήνες για να μιλήσει και το έκανε από την στιγμή που κλείδωσε η πρόκριση της Ζάλγκιρις στα playoffs και ο αποκλεισμός της Αναντολού Εφές τρολάροντας την τουρκική ομάδα, ενώ χρησιμοποίησε και ένα emoji κλόουν.

Είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι ο Αϊζέια Τέιλορ δεν πέρασε καλά το διάστημα που φόρεσε την φανέλα της Αναντολού Εφές την φετινή σεζόν πριν λυθεί το συμβόλαιό του και τελικά υπογράψει στην Ζάλγκιρις όταν τραυματίστηκε ο Κίναν Έβανς. Αν κάποιος δεν το ήξερε αυτό, σίγουρα το έμαθε έπειτα από το ειρωνικό tweet του Αμερικανού μετά την πρόκριση της Ζάλγκιρις στα playoffs της EuroLeague, με την Εφές να έχει ήδη αποκλειστεί.

Πιστεύοντας ότι πλέον είχε επιχειρήματα, ο Αμερικανός δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει την πρώην ομάδα του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, γράφοντας ένα ειρωνικό σχόλιο, το οποίο συνόδεψε με το emoji ενός κλόουν. Συγκεκριμένα, ο Τέιλορ έγραψε: "Είναι τρελό αν το σκεφτείς... αλλά η προηγούμενη ομάδα μου δεν πίστευε ότι άξιζα να πάρω χρόνο συμμετοχής, LOL".

Για την ιστορία, ο Τέιλορ είχε αποκτηθεί από την Εφές για να καλυφθεί για ένα διάστημα το κενό του Σέιν Λάρκιν και το συμβόλαιό του λύθηκε μόλις επέστρεψε στην δράση ο σταρ της ομάδας. Ο λόγος ήταν ότι θεωρήθηκε πως περίσσευε σε μια γραμμή γκαρντ που είχε ακόμα - εκτός του Λάρκιν - τους Βασίλιε Μίτσιτς, Ρόντριγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ.

Αυτό το επιχείρημα φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Τέιλορ για τον περιορισμένο ρόλο του, πιστεύοντας ότι άξιζε κάτι περισσότερο, αφού στους 11 αγώνες που φόρεσε την φανέλα της Εφές είχε 2.6 πόντους μέσο όρο με 28.6% στα τρίποντα σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Με την φανέλα της Ζάλγκιρις ο Τέιλορ αριθμεί 8.7 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 57.1% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ