ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Ο Σέιν Λάρκιν "έδιωξε" τον Αϊζάια Τέιλορ

Αναντολού Εφές: Ο Σέιν Λάρκιν "έδιωξε" τον Αϊζάια Τέιλορ
© ANADOLU EFES

Η Αναντολού Εφές έκανε χρήση του opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αϊζάια Τέιλορ, από την στιγμή που ο Σέιν Λάρκιν επέστρεψε υγιής στα παρκέ.

Η επανεμφάνιση του Σέιν Λάρκιν στο rotation της Αναντολού Εφές δεν έφερε μόνο χαμόγελα στον Εργκίν Αταμάν, αλλά και... μια αποχώρηση. Αυτή του Αϊζάια Τέιλορ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν χρήση του όρου που τους επέτρεπε να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος είχε αποκτηθεί στις αρχές της σεζόν για να καλύψει (ποσοτικά) το κενό που υπήρχε λόγω του τραυματισμού του Σέιν Λάρκιν.

Με 2.6 πόντους, 0.5 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά 10'20'' συμμετοχής στην EuroLeague, ο Αϊζάια Τέιλορ δεν ήταν ακριβώς απαραίτητος για την Αναντολού Εφές. Κάτι που έκανε πολύ εύκολη την απόφαση για την αποδέσμευσή του.

Πλέον, ο ύψους 1μ91 γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παράλληλα όμως, είναι διαθέσιμος για τις υπόλοιπες ομάδες της EuroLeague, δεδομένου ότι το σχετικό μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ