ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αϊζέια Κάναν στο SPORT24: "Εύχομαι να σταματούσε η βία και να μπορούσαμε να απολαμβάνουμε μαζί κάθε εκδήλωση"

Ο Αϊζέια Κάναν στο SPORT24: "Εύχομαι να σταματούσε η βία και να μπορούσαμε να απολαμβάνουμε μαζί κάθε εκδήλωση"
INTIME SPORTS / 24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Αϊζέια Κάναν έλαμψε με την παρουσία του στο All Star Game της Καρδίτσας, κατακτώντας τον τίτλο του MVP του αγώνα των αστέρων του ελληνικού μπάσκετ. Το σκορ, οι πόντοι και τα βραβεία μικρή σημασία έχουν σε έναν τέτοιο αγώνα, ωστόσο ο γκαρντ του Ολυμπιακού το απόλαυσε και μιλώντας στο SPORT24 έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα κατά της βίας.

Η Team Γουόκαπ επικράτησε της Team Σλούκα με τον Αϊζέια Κάναν να παίρνει τον τίτλο του MVP σε ένα παιχνίδι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ που μικρή σημασία έχουν τα στατιστικά και η νικήτρια ομάδα.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα μίλησε στο SPORT24 μετά τη λήξη του All Star Game της Καρδίτσας, απόλαυσε το event στην θεσσαλική πόλη, έστειλε μήνυμα κατά της βίας, εξέφρασε την αγάπη του στους φίλους των ερυθρολεύκων, έθεσε ψηλά τον πήχη σχετικά με τους αγωνιστικούς στόχους, ενώ δεν έκρυψε και την προτίμησή του στο σουβλάκι έναντι του γύρου.

Το αρχικό του σχόλιο για τη γιορτή του μπάσκετ στην Καρδίτσα: "Είναι πάντα ευλογία να είσαι μέρος του All Star Game, ξέρεις η πόλη της Καρδίτσας... Ήταν διασκεδαστικό. Πολλοί φίλαθλοι ήρθαν και έδειξαν υποστήριξη και πραγματικά το απολαύσαμε".

Η βία αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που απασχολεί έντονα και την Ελλάδα, με την προέκτασή της στον χουλιγκανισμό να οδηγεί σε αγώνες δίχως κόσμο σε ορισμένους αγώνες και αθλήματα, με το μπάσκετ να μένει ανεπηρέαστο. Ο Αϊζέια Κάναν ρωτήθηκε για το αν το All Star Game της Καρδίτσας με την παρουσία κόσμου αποτελεί ένα μήνυμα κατά της βίας και δήλωσε:

"Ναι θα έπρεπε να μπορούμε πάντα να ερχόμαστε μαζί και να απολαμβάνουμε κάθε εκδήλωση. Εύχομαι η βία να μπορούσε να σταματήσει. Ελπίζω ο καθένας να μπορεί να ζήσει μία χαρούμενη ζωή. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Ο κόσμος δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο ένα άτομο, τους χρειαζόμαστε όλους για να κάνουμε τον κόσμο ένα χαρούμενο μέρος".

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού εξέφρασε την αγάπη του στους φίλους της ομάδας, καλώντας τους να συνεχίσουν να την υποστηρίζουν όπως πάντα: "Απλά να συνεχίσουν να δείχνουν υποστήριξη όπως κάνουν πάντα. Σας αγαπώ παιδιά"

Ο πήχης για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας του Πειραιά τέθηκε ψηλά από τον Κάναν, ο οποίος σε σχετική ερώτηση τόνισε: "Να πάμε πάλι στους τελικούς και να φύγουμε με το πρωτάθλημα", ενώ αναφορικά με την EuroLeague: "Να πάμε πάλι στον τελικό"

Σε ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει και ο Τόμας Γουόκαπ, ο Αϊζέια Κάναν διαφοροποιήθηκε από τον συμπαίκτη του, επιλέγοντας το σουβλάκι έναντι του γύρου.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ