STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Αϊζέια Κάναν στο SPORT24: "Δεν νιώθω καμία πίεση, βάζω μόνος μου πίεση στον εαυτό μου"

Ο Αϊζέια Κάναν στο SPORT24: "Δεν νιώθω καμία πίεση, βάζω μόνος μου πίεση στον εαυτό μου"

Ο Αϊζέια Κάναν πιέζει περισσότερο από όλους τον εαυτό του, όπως δήλωσε στον Βασίλη Σκουντή και στο LIVE του SPORT24 από το ΣΕΦ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του αιώνιου ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Basket League και ο Αϊζέια Κάναν είχε πολύ θετική παρουσία, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στον Βασίλη Σκουντή και το LIVE του SPORT24 από το ΣΕΦ μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης, σημειώνοντας ότι δεν νιώθει καμία εξωτερική πίεση, γιατί εκείνος πιέζει περισσότερο από όλους τον εαυτό του.

"Είναι από αυτά τα παιχνίδια που πας με ενθουσιασμό. Οι οπαδοί μας πολύ καλή δουλειά, είναι Δευτέρα, είναι εργάσιμη ημέρα, τα παιδιά έχουν σχολείο. Ήρθαν να μας υποστηρίξουν και το εκτιμούμε", σχολίασε σε πρώτη φάση.

Για το αν υπήρξε κάποια στιγμή μέσα στο ματς που ένιωσε ότι έκρινε τη νίκη: "Πολλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι μπορούσαν να ήταν κομβικές. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις με τον Φαλ στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο μεγάλα σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά η άμυνα ήταν αυτή που μας βοήθησε να κερδίσουμε απόψε. Είναι μεγάλη σεζόν, κάθε παιχνίδι, κάθε προπόνηση θα μας βοηθήσει για να γίνουμε καλύτεροι".

Για το σερί 9 νικών που τρέχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε ματς σαν να είμαστε στο 0-0 για να μην είμαστε χαλαροί, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας ξέραμε ότι έχουμε το αβαντάζ".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην Basket League: "Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Είχαμε κάποιες ήττες στην EuroLeague, αλλά είναι μέρος της διοργάνωσης, δεν μπορείς μόνο να κερδίζεις αυτή τη στιγμή. Οι τίτλοι δεν κρίνονται τώρα, αλλά στο τέλος της σεζόν. Όπως είπα κάθε ματς, κάθε προπόνηση είναι μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στο φινάλε της σεζόν.

Για την ατομική του επίδοση: "Δεν νιώθω καμία πίεση. Βάζω μόνος μου πίεση στον εαυτό μου και είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε εξωτερική πίεση. Είμαι ομαδικός παίκτης και προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ. Αν πρέπει να παίξω 6 λεπτά, θα παίξω. Αν πρέπει να παίξω 20 λεπτά, θα παίξω. Θέλω μόνο να παίζω. Όταν είμαι στο παρκέ θέλω να είμαι θετικός, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι οποιαδήποτε ευκαιρία μου δίνεται.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ