ΑΕΚ

Ο Αγγελόπουλος "ανακοίνωσε" Παπαθεοδώρου με μήνυμα προς τους οργανωμένους

Ο Αγγελόπουλος "ανακοίνωσε" Παπαθεοδώρου με μήνυμα προς τους οργανωμένους

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ που αντιτάχθηκαν στην πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου έστειλε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Λίγες ώρες μετά από την αποκάλυψη του Sport24.gr πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπέγραψε το συμβόλαιο που του έδωσε η ΑΕΚ , ο Μάκης Αγγελόπουλος προχώρησε σε δήλωση υποστήριξης της επιλογής του για τη θέση του αντικαταστάτη του Λούκα Μπάνκι που αποχαιρέτησε τους κιτρινόμαυρους τη Δευτέρα (18/6) . Ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας δεν επηρεάστηκε από την πίεση των οργανωμένων οπαδών για να στραφεί σε άλλη λύση, πήρε την απόφαση που εκείνος θεωρεί σωστή και στέλνει το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου:

" Kαταρχήν θα ήθελα να πω ότι είμαι υπερήφανος, που εκπροσωπώ ένα σύλλογο, που πρεσβεύει το διαφορετικό. Που ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία του και τις αρχές του. Που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο οιοσδήποτε έχει την ικανότητα να σηκώσει το βάρος της ιστορίας και των στόχων της ομάδας, είναι καλοδεχούμενος στην οικογένειά μας. Θα έχει την αμέριστη υποστήριξη όλων και θα κριθεί αυστηρά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.

Η ικανότητα και η προσωπικότητα είναι το ζητούμενο για μία επιλογή. Δεν είναι δυνατόν ν’ αποδεχόμαστε «a priori» την οικογενειακή ευθύνη σε θέματα αθλητισμού και να επιτρέπουμε την «προσωποφαγία» και την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν είναι δυνατόν να πρεσβεύουμε το «διαφορετικό» μόνο στα λόγια. Πρέπει να το πρεσβεύουμε και με τις πράξεις μας. Και ν’ αποκρούουμε κάθε μορφή ρατσισμού ή προκατάληψης. Πρέπει ν’ αναζητούμε εργαλεία συνένωσης και όχι διαχωρισμού. Αυτό άλλωστε είναι το στοιχείο, που μας κάνει να διαφέρουμε από τους άλλους συλλόγους.

Tα παιδιά της Original 21 ήταν εκείνα, που κυρίως στήριξαν την ομάδα μπάσκετ στα «πέτρινα χρόνια». Η ιστορία το έχει καταγράψει και δεν επιδέχεται αυτό καμία αμφισβήτηση. ‘Ηταν εκείνα, που πίστεψαν και συντήρησαν το όνειρο, τραγουδώντας «και ξανά, ξανά θα γίνεις Βασίλισσα», στα... σχολικά γήπεδα των μικρότερων κατηγοριών. Και ήταν-είναι εκείνα, που στήριξαν το όραμα της διοίκησης της αναγέννησης του Τμήματος και η ομάδα Μπάσκετ έγινε «Βασίλισσα ξανά» και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και στην Υφήλιο.

Αισθάνομαι την υποχρέωση και την ιστορική ευθύνη να παραδώσω την Ομάδα εκεί, που πραγματικά ανήκει, στο λαό της, και σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτή που την παρέλαβα.

Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Για τα ομορφότερα, που έρχονται. Πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και τις διαχρονικές αξίες του συλλόγου μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ