NBA

ΝΒΑ: Το νέο "χρυσό" συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς "εκτοξεύει" τον Λίλαρντ στα 451 εκατομμύρια δολάρια

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/JOHN MCCOY

Η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μετατρέπει τον Ντέιμιαν Λίλαρντ σ' έναν από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες στην ιστορία του NBA.

Περισσότερα από 450 εκατομμύρια δολάρια μόνο από μισθούς θα έχει κερδίσει ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, όταν θα λήξει το νέο συμβόλαιο που συμφώνησε να υπογράψει με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Αν και είχε ήδη φροντίσει να διαψεύσει τις φήμες για διατάραξη των σχέσεών του με την ιδιοκτησία του οργανισμού και δη την Τζόντι Άλεν, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατο το δημοσίευμα της NY Post, ο 31χρονος σούπερ σταρ έδωσε ακόμη πιο πειστική απάντηση μέσα στην ημέρα, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση για πρόωρη διετή επέκταση έναντι 120 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η επέκταση αυτή θα ενεργοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της ισχύουσας, το καλοκαίρι του 2025. Ως τότε και εντός της επόμενης τριετίας, ο Λίλαρντ πρόκειται να λάβει ακόμη 136 εκατομμύρια, όπως προβλέπεται από τη νυν σύμβαση που τον δεσμεύει με το Πόρτλαντ.

Οι συνολικές απολαβές του δηλαδή από τα συμβόλαιά του και μόνο εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 451 εκατομμύρια δολάρια. Σ' αυτήν την περίπτωση, θα είναι ένας από τους παίκτες με τα περισσότερα κέρδη από την καριέρα του εντός παρκέ στην ιστορία του ΝΒΑ.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ