NBA

NBA: Η ιδιοκτήτρια των Μπλέιζερς αγνοεί επιδεικτικά τον Λίλαρντ και παίζει με τη φωτιά

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/BRANDON DILL

Ούτε στον κόπο να σηκώσει το τηλέφωνο ή να γράψει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα μπαίνει η Τζόντι Άλεν, προκαλώντας με τη στάση της την αγανάκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Οι Μπλέιζερς βρίσκονται σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και ο δρόμος που θα πάρουν θα έχει αναπόφευκτες επιπτώσεις στο μέλλον τους. Η ευθύνη γι' αυτό βαραίνει την ιδιοκτήτρια του οργανισμού, την 63χρονη Τζόντι Άλεν, η οποία δείχνει με τις πράξεις πως δεν της καίγεται καρφί για το τι θα συμβεί.

Ναι μεν απέρριψε την πρόταση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών που "κληρονόμησε" από τον αδερφό της Πολ όταν αυτός έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2018, επιμένοντας πως δεν πρόκειται να πουλήσει, ταυτόχρονα όμως ενεργεί σαν να μην ενδιαφέρεται καθόλου. Σύμφωνα μάλιστα με τη NY Post, η βαθύπλουτη επιχειρηματίας αρνείται πεισματικά να μιλήσει με ανθρώπους των Μπλέιζερς. Μια στάση που έχει προκαλέσει εκνευρισμό.

Ακόμη και ο σταρ της ομάδας, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, επιχείρησε να κουβεντιάσει μαζί της για να καταλάβει τις προθέσεις της, αλλά όσο κι αν βρόντηξε την πόρτα της, δεν είδε κάποια ανταπόκριση.

Πρώτα, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ, την κάλεσε στο τηλέφωνο. Ούτε το σήκωσε, αλλά ούτε τον πήρε πίσω. Κατόπιν της έγραψε και της απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στον υπολογιστή, στο οποίο εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται να του έδωσε σημασία, πετώντας το στον κάδο απορριμμάτων.

Φυσικά ο 31χρονος περιφερειακός απογοητεύτηκε. Αν, με αυτή τη συμπεριφορά της, ξυπνήσει μια μέρα και ζητήσει ανταλλαγή, ας μην πέσει κανείς από τα σύννεφα.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ