NBA

ΝΒΑ: Σκέψεις να ξεκινήσει η νέα σεζόν την "Martin Luther King Day", στις 18 Ιανουαρίου

ΝΒΑ: Σκέψεις να ξεκινήσει η νέα σεζόν την  "Martin Luther King Day", στις 18 Ιανουαρίου
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σύμφωνα με το σάιτ "The Athletic", το ΝΒΑ σκέφτεται να ξεκινήσει την σεζόν 2020/21 την "Martin Luther King Day", δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου 2021.

Η σεζόν 2019/20 ολοκληρώθηκε και πλέον το ΝΒΑ οφείλει να εστιάσει όλη την προσοχή του στην σεζόν 2020/21 και - κυρίως - το πότε θα ξεκινήσει. Και, όπως φαίνεται, υπάρχει μία ημερομηνία που έχουν όλοι στο μυαλό τους.

Με τον Άνταμ Σίλβερ να έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι η επόμενη σεζόν λογικά θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ο Τζον Χόλιντζερ του "The Athletic" ανέφερε σε κείμενό του ότι το ΝΒΑ σκέφτεται η κανονικη περίοδος 2020/21 να ξεκινήσει την "Martin Luther King Day", η οποία εορτάζεται την τρίτη μέρα του Ιανουαρίου και φέτος θα εορταστεί στις 18 Ιανουαρίου 2021.

Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος, η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει τόσο πρακτικούς όσο και συμβολικούς λόγους, αφού με το κίνημα "Black Lives Matter" να βάζει συνεχώς την κουβέντα για τον ρατσισμό και την κοινωνική βία στο τραπέζι, θα υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν πολλά μηνύματα.

Την δεδομένη στιγμή πάντως τίποτα δεν είναι επίσημο. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για το θέμα είναι η δέσμευση του ΝΒΑ ότι θα ανακοινώσει την ημερομηνία της έναρξης της νέας σεζόν 8 εβδομάδες νωρίτερα, για να δώσει χρόνο στις ομάδες να οργανωθούν.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ