SPORTS - GOSSIP

ΝΒΑ: Ο Κίμι Αντονέλι επισκέφθηκε τους Σπερς και συνάντησε τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά – Η απίθανη διαφορά ύψους που έκλεψε την παράσταση

Ο Αντονέλι με τον Γουεμπανιαμά Printscreen

Μια ξεχωριστή συνάντηση ανάμεσα στον κόσμο της Formula 1 και του NBA πραγματοποιήθηκε στο Σαν Αντόνιο, με τον Κίμι Αντονέλι να επισκέπτεται τους Σπερς και να φωτογραφίζεται στο πλευρό του Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Ο Κίμι Αντονέλι έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στη Formula 1 και βρέθηκε κοντά στους αστέρες του NBA, συνδυάζοντας την παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες με μια επίσκεψη στην προπόνηση των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο νεαρός Ιταλός οδηγός της Mercedes είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά και τους συμπαίκτες του, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν του NBA και την αναμέτρηση της ομάδας του Τέξας με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Αντονέλι να αφήνει για λίγο στην άκρη τα μονοθέσια και να μπαίνει στον κόσμο του μπάσκετ.

Η εικόνα του Αντονέλι δίπλα στον Γουεμπανιαμά ήταν αρκετή για να προκαλέσει εντύπωση, καθώς η διαφορά ύψους τους ξεπερνά το μισό μέτρο.

Ο Γάλλος σέντερ των Σπερς έχει ύψος 2,24 μέτρα, ενώ ο οδηγός της Mercedes φτάνει περίπου το 1,72 μέτρο. Αυτό σημαίνει ότι τους χωρίζουν 52 ολόκληρα εκατοστά, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα απολαυστικό στιγμιότυπο.

Πέρα από τις φωτογραφίες, οι παίκτες των Σπερς εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Αντονέλι για να μάθουν περισσότερα για τη Formula 1. Ο Ιταλός απάντησε στις απορίες τους σχετικά με τα μονοθέσια, τις απαιτήσεις των αγώνων και τις εντυπωσιακές ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί στις πίστες.

Η ομάδα του Σαν Αντόνιο δημοσίευσε μάλιστα σχετικό VIDEO στον λογαριασμό της στο X, με τον Αντονέλι να αποχαιρετά τους παίκτες λέγοντας “Τα λέμε αύριο”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα τους.

Η επίσκεψη στους Σπερς δεν ήταν η πρώτη επαφή του Αντονέλι με τον κόσμο του NBA.

Λίγους μήνες νωρίτερα, στο περιθώριο του Grand Prix της Μόντσα, είχε πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια της Adidas μαζί με τον Άντονι Έντουαρντς, τον αστέρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Άλλωστε, ο Ιταλός οδηγός δεν κρύβει την αγάπη του για το μπάσκετ. Έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές από τις εξέδρες αγώνες της Βίρτους Μπολόνια, της ομάδας της γενέτειράς του, η οποία με τη σειρά της συνηθίζει να πανηγυρίζει τις επιτυχίες του στις πίστες.

Αυτή τη φορά, πάντως, ο Αντονέλι βρέθηκε δίπλα σε έναν από τους ψηλότερους και πιο αναγνωρίσιμους αθλητές του NBA, με τη συνάντησή τους να προσφέρει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της διασταύρωσης των δύο αθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ