NBA

ΝΒΑ: Νικς και Πέλικανς ερίζουν για ΜακΚόλουμ, το "πακέτο" στους Μπλέιζερς θα κρίνει το trade

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ αρχίζει να πακετάρει βαλίτσες γιατί στο Πόρτλαντ δεν χωράει άλλο
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ αρχίζει να πακετάρει βαλίτσες γιατί στο Πόρτλαντ δεν χωράει άλλο AP PHOTO/NATE BILLINGS

Απομένουν τρεις ημέρες για να μάθουμε το μπασκετικό μέλλον του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Νικς και Πέλικανς ερίζουν για την απόκτησή του.

Οι Μπλέιζερς βρίσκονται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, όπως φάνηκε από τις αποχωρήσεις των Πάουελ - Κόβινγκτον, και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ δεν ανήκει στο πρότζεκτ της επόμενης ημέρας.

Επειδή όμως πρόκειται για βασικό σούτινγκ γκαρντ των 20.5 πόντων με 38.4% από το τρίποντο και 4.5 ασίστ ανά ματς, ακόμη κι αν νούμερά του είναι πεσμένα σε σχέση με πέρυσι, πρόκειται για μια ελκυστική περίπτωση για ομάδες που αναζητούν καλούς σκόρερς - παίκτες με προσωπικότητα. Όπως δηλαδή οι Νικς και οι Πέλικανς που εμφανίζονται για την ώρα ως οι βασικοί διεκδικητές της απόκτησης του ΜακΚόλουμ από το Πόρτλαντ.

Οι Μπλέιζερς θα κάνουν το παν για να τον δώσουν. Το πού εν τέλει θα εξαρτηθεί από το τι θα τους προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι. Από παίκτες των οποίων τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι μέχρι καλά draft picks ή νεαρούς με λαμπρό μέλλον. Δεν θα τον "ξεπουλήσουν" μόνο και μόνο για να απαλλαγούν.

Ο ΜακΚόλουμ έχει εγγυημένο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και για το διάστημα αυτό προβλέπεται να λάβει περισσότερα από 80 εκατομμύρια δολάρια (μισό εφετινό και τα δύο επόμενα). Είναι σίγουρα βάρος στην προσπάθεια να φτιάξουν το μέλλον τους, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να "καλοπληρωθούν" για ν' αξίζει να τον χάσουν.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ