NBA

Κοντά σε συμφωνία παίκτες-ΝΒΑ για έναρξη της σεζόν 2020/21 στις 22 Δεκεμβρίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα Μπακς - Χιτ για την σεζόν 2019/20
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα Μπακς - Χιτ AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα το ΝΒΑ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ένωση παικτών για έναρξη της σεζόν 2020/21 στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο ρεαλισμός χτύπησε την πόρτα της Ένωσης παικτών, η λογική (φαίνεται ότι) πρυτάνευσαι και - αν δεν αλλάξει κάτι δραματικα - σύντομα θα ανακοινωθεί ότι η σεζόν 2020/21 του ΝΒΑ θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το ESPN, επιβεβαιώνοντας πρακτικά το αντίστοιχο χθεσινό (4/11) δημοσίευμα του "The Athletic" σύμφωνα με το οποίο οι παίκτες θα ψήφιζαν θετικά στο να ξεκινήσει η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα και όχι στις 18 Δεκεμβρίου όπως ήθελαν.

Με τις οικονομικές απώλειες σε περίπτωση που ξεκινούσε η σεζόν στις 18 Ιανουαρίου να υπολογίζονται ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια - κάτι που θα είχε άμεση συνέπεια στους παίκτες - αυτή η απόφαση βέβαια έμοιαζε μονόδρομος.

Πλέον, με την επισημοποίηση της συμφωνίας απομένουν να αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα τρέινινγκ καμπς θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η σεζόν θα έχει διάρκεια 72 αγώνων και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ