NBA

ΝΒΑ: Έκτακτη ευρεία σύσκεψη από τους παίκτες για το επόμενο βήμα

ΝΒΑ: Έκτακτη ευρεία σύσκεψη από τους παίκτες για το επόμενο βήμα
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Εκτακτη σύσκεψη θα κάνουν απόψε οι παίκτες του ΝΒΑ, με κάθε σενάριο να βρίσκεται στο τραπέζι, ακόμη και αυτό της αποχώρησης από τη "φούσκα" και του οριστικού τέλους της σεζόν 2019/20.

Λίγη ώρα μετά από την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να γίνουν η πρώτη ομάδα που μποϊκόταρε τα playoffs του ΝΒΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, λίγη ώρα μετά από το ξέσπασμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς που απαίτησε αλλαγή, λίγη ώρα μετά από τα δεκάδες tweets των παικτών που εξωτερίκευσαν τα συναισθήματά τους, η "φούσκα" είναι έτοιμη να σκάσει και η σεζόν να ολοκληρωθεί πρόωρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Κρις Πολ, συγκάλεσε έκτακτη ευρεία σύσκεψη (03:00) με όλους τους αθλητές που βρίσκονται στη Disney World του Ορλάντο, ώστε να υπάρξει μια κοινή απόφαση για τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Με δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθούν απόψε ούτε το Ρόκετς - Θάντερ, ούτε το Λέικερς - Μπλέιζερς και με επίσης δεδομένο ότι η Λίγκα ανακοίνωσε πως τα Game 5 θα γίνουν σε νέα ημερομηνία χωρίς να υπάρξουν τιμωρίες, ουδείς μπορεί να μαντέψει ποια θα είναι η απόφαση των NBAers, πολλοί από τους οποίους έχουν το μυαλό τους μακριά από το μπάσκετ, τη "φούσκα", το Ορλάντο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ