NBA

Ντουράντ για Ίρβινγκ: "Μακάρι να μην είχαν γίνει όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση"

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε - για ακόμα μία φορά - για το θέμα της απομάκρυνσης του ανεμβολίαστου Καϊρί Ίρβινγκ από τους Νετς, λέγοντας ότι εύχεται να μην είχε συμβεί τίποτα, τονίζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση.

Οι Νετς δεν είχαν άλλη επιλογή από το να θέσουν τον ανεβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ εκτός ομάδας, ο All Star γκαρντ δήλωσε έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεών του και στην μέση είναι ένας από τους καλύτερούς του φίλους, ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος καλείται συνεχώς να απαντάει σε ερωτήσεις. Και αυτό έκανε για ακόμα μία φορά.

Ο σταρ των Νετς ρωτήθηκε (ξανά) για την κατάσταση με τον Ίρβινγκ και ήταν απολύτως ειλικρινής. "Σίγουρα θα θέλαμε να έχομε τον Καϊρί μαζί μας. Εύχομαι τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί" δήλωσε αρχικά ο Ντουραντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αυτή όμως είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ο Καϊρί πήρε μία απόφαση σχετικά με το τι θέλει να κάνει και το επέλεξε αυτό, ενώ το ίδιο έκανε και η ομάδα".

Στην συνέχεια ο Ντουράντ πρόσθεσε: "Η δική μου δουλειά είναι να μείνω συγκεντρωμένος ,να εστιάσω σε εμένα και να κάνω την δουλειά μου, αφήνοντας αυτές τις δύο πλευρές να βρουν μία λύση. Θέλω όλη την μάδα μαζί και θέλω να είμαστε πλήρεις, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε έτσι. Είμαι όμως ακόμα αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές".

Κλείνοντας ο Ντουράντ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εκνευριστεί με την απόφαση του Ίρβινγκ: "Γιατί να είμαι εκνευρισμένος; Δεν μπορώ να του αλλάξω τρόπο σκέψης. Θα τον αφήσουμε να βρει μόνος του την απάντηση σχετικά με το τι θα κάνει αυτός και η ομάδα.

Δεν μπορώ να εκνευριστώ με κάποιον που παίρνει μία απόφαση που αφορά τον εαυτό του. Ποιος είμαι εγώ για να εκνευριστώ; Απλώς πρέπει να εστιάσω στα αποδυτήριά μας. Όταν ο Καϊρί είναι έτοιος, είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσει με τον Τζο Τσάι (ιδιοκτήτης των Νετς) και τον Σον Μαρκς (τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας) και θα βρουν μία λύση, την οποία θα μας ανακοινώσουν. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως ομάδα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ