ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ντόρσεϊ: Πιθανότερος προορισμός ο Παναθηναϊκός αν ο ομογενής γκαρντ μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε

Ντόρσεϊ: Πιθανότερος προορισμός ο Παναθηναϊκός αν ο ομογενής γκαρντ μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε
MIGUEL ANGEL POLO / VALENCIA BASKET

Για το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Νικ Καλάθη μίλησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, αναλύοντας τους πιθανότερους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους, αν αποχωρήσουν από τη Φενέρμπαχτσε.

Τα ονόματα των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθη έρχονται συνέχεια στο προσκήνιο του μεταγραφικού παζαριού, παρότι αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι όμως δεν θα μείνουν και οι δύο στη Φενέρμπαχτσε.

Ενδεχομένως και κανένας από τους δύο. Ο πρώτος φαίνεται πιο πιθανό να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος μπορεί κάλλιστα να βρει μια θέση στην Παρτίζαν, όπως ανέλυσε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

"Δεν ξέρω κατά πόσο θα περιμένει τον Ντόρσεϊ, γιατί είναι ένας παίκτης τον οποίο έχει σε προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός. Κι αν τον αφήσει η Φενέρ, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Το πιο πιθανό είναι να πάει στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον μείνει ελεύθερος.

Η Φενέρ πήρε τον Μαντάρ, αλλά αυτός είναι για τη θέση του Καλάθη. Νομίζω πως ο Καλάθης πλέον φεύγει. Δεν ξέρω που θα πάει ο Καλάθης. Δεν ξέρω που θα πάει ο Καλάθης. Νομίζω θα ανοίξει ο δρόμος να πάει στην Παρτίζαν που τον θέλουν, γιατί είναι ίδιο στυλ με τον Μαντάρ και είναι και πιο καλός πλέι μέικερ".

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ