ΑΕΚ

Ντοπέ ο Μενσά Μπονσού

Ντοπέ ο Μενσά Μπονσού
INTIME SPORTS

Ο Μενσά Μπονσού βρέθηκε θετικός σε χρήση αναβολικών ουσιών. Η τιμωρία του αναμένεται να είναι πολύμηνη. "Τελειώνει" από την ΑΕΚ. Τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η παρουσία του Ποπς Μενσά Μπονσού στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε! Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ βρέθηκε θετικός σε χρήση αμφεταμίνης, με το δείγμα που έδωσε σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος να είναι αυτό που τον έβγαλε... στη σέντρα!

Έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά την παρουσία του στην "Ένωση" εξελίχθηκε στον ηγέτη της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε στο ΟΑΚΑ. Τον τελευταίο μήνα ήταν όμως, αγνώριστος. Σε τέτοιο σημείο που έπαθε αφυδάτωση, για να νοσηλευτεί σε αθηναϊκό νοσοκομείο μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (6/5), για την προτελευταία αγωνιστική της regular season της Basket League.

Στις 7/5 υπήρξε επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του , κάτι που εν πολλοίς δικαιολογούσε την κάκιστη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι των δικεφάλων. Τότε ήταν που είχε 2 πόντους (με 1/6 δίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 25'04'' συμμετοχής. Η συνέχεια δεν ήταν διαφορετική, αφού έκτοτε δεν κατάφερε να επανέλθει στα προ διμήνου επίπεδά του.

Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Βρετανός πέρασε τρεις φορές από αντιντόπινγκ κοντρόλ (μία με την υπογραφή των συμβολαίων και άλλες δύο μετά από αγώνες), με την τελευταία να αποδεικνύεται... μοιραία για τον ίδιο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται, το δείγμα στο οποίο βρέθηκε να είναι θετικός πάρθηκε μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι προ των πυλών και την τιμωρία του να είναι πολύμηνη (σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του Τζέιμς Γκιστ, μιας και τώρα μιλάμε για αναβολικές ουσίες και όχι ινδική κάνναβη), ο Μενσά Μπονσού περιμένει να μάθει για πόσο θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης. Πρόδηλο είναι πως η καριέρα του στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε άδοξα!

Αναλυτικά τι έκανε τον τελευταίο μήνα

Ημερομηνία Αντίπαλος Χρόνος Πόντοι Δίποντα Ριμπάουντ
25.4.2015 Ρέθυμνο* 27'45'' 6 2/7 9
6.5.2015 ΠΑΟΚ 25'04'' 2 1/6 1
9.5.2015 ΚΑΟΔ* - - - -
13.5.2015 Άρης* 10'37'' 6 2/3 2
16.5.2015 Άρης 20'24'' 12 4/9 5
19.5.2015 Άρης* 29'08'' 8 3/7 5

- Με αστερίσκο (*) σημειώνονται οι εκτός έδρας αγώνες της ΑΕΚ

- Στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ δεν αγωνίστηκε

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ