ΚΑΒΑΛΑ

Ντοπέ ο Λούκα Γκαμπερόνι, τον αποδέσμευσε η Καβάλα

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΑΒΑΛΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΑΒΑΛΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε ο σέντερ Λούκα Γκαμπερόνι, με αποτέλεσμα οι παράγοντες της Καβάλας (αγωνίζεται στην Α2) να διακόψουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Λίγες μόλις εβδομάδες διήρκεσε η συνεργασία της Καβάλας με τον Λούκα Γκαμπερόνι (27, 2μ.08), ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και αποδεσμεύθηκε άμεσα από την ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Γάλλος σέντερ που είχε περάσει στο παρελθόν από τη Λιμόζ και την αυστριακή Γκρατς, βρέθηκε θετικός στην ουσία κλενβουτερόλη, με αποτέλεσμα οι παράγοντες του συλλόγου να τερματίσουν τη συνεργασία τους μαζί του. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η απόφαση είχε παρθεί και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Η ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει τα εξής:

" Μετά την γνωστοποίηση της ΕΟΚ ότι ο αθλητής Gamberoni Matthieu Pascal βρέθηκε θετικός κατά τον έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε από το ΕΣΚΑΝ και την απόφαση της Ομοσπονδίας να μην επιτρέψει την συμμετοχή του σε κανένα αγώνα, η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον εν λόγω καλαθοσφαιριστή".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ