ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Ντόντσιτς: "Πληρωνόμαστε για να κερδίζουμε, έστειλα τη φανέλα στον Πολ Τζορτζ στα αποδυτήρια"

Ο Λούκα Ντόντσιτς στο στο Game 7 με τους Κλίπερς
Ο Λούκα Ντόντσιτς στο στο Game 7 με τους Κλίπερς 2021 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρά την ήττα από τους Κλίπερς στο Game 7 και την απογοήτευση, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με τον τρόπο που πάλεψε η ομάδα του, ενώ από τη μεριά του εκείνος έκανε τα πάντα με 46 πόντους για τους Μάβερικς.

Παρά την τρομερή εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς με 46 πόντους, 14 ασίστ και 7 ριμπάουντ, οι Μάβερικς δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Κλίπερς και ηττήθηκαν με 126-111.

Στη συνένετευξή του στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο σούπερ σταρ των Μάβερικς δεν έκρυψε την απογοήτευσή τους για την ήττα αλλά παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από το πώς έπαιξε η ομάδα του. Χαρακτηριστικά μάλιστα είπε πως ο μοναδικός στόχος είναι οι νίκες και πως άλλωστε γι αυτό πληρώνονται.

"Μισώ την ήττα. Μισούμε όλοι να χάνουμε όμως είμαι περήφανος για την ομάδα. Δεν έχουμε αποδείξει τίποτα ακόμα. Βρεθήκαμε 2 χρονιές στα playoffs από τότε που βρίσκομαι εδώ και έχουμε αποκλειστεί και στις δύο περιπτώσεις. Πληρωνόμαστε για να νικάμε και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στην επόμενη σεζόν, να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε".

Αναφορικά με το περιστατικό με τον Πολ Τζόρτς και τη φανέλα που έδειξε να μην δέχεται μετά το ματς, ο Λούκα είπε: "Του την έστειλα στα αποδυτήρια μετά το ματς".

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ