EUROLEAGUE

Ντόντσιτς: "Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει τη EuroLeague, ο Καμπάσο μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές"

Ντόντσιτς: "Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει τη EuroLeague, ο Καμπάσο μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές"
PRINT SCREEN

Ο Λούκα Ντόντσιτς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει back-to-back την EuroLeague και εξήγησε ότι ο Φακούντο Καμπάσο ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες των πρωταθλητών Ευρώπης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague τόσο για όσα του λείπουν από την παρουσία του στη Ρεάλ, όσο και για τον Φακούντο Καμπάσο.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς χαρακτήρισε τον Αργεντινό πρώην συμπαίκτη του σε Ντάλας και Μαδρίτη ως την πιο σημαντική μεταγραφή για τη "βασίλισσα" και τόνισε ότι έχει αυτοπεποίθηση ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορούν να διατηρήσουν τον τίτλο τους με μια back-to-back κατάκτηση.

"Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο είναι οι συμπαίκτες, οι προπονητές, τα παιδιά που πέρασα πολύ χρόνο μαζί τους, ακόμη και το ιατρικό επιτελείο, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο", εξήγησε ο Ντόντσιτς για τη θητεία του στη Ρεάλ και συνέχισε αναφερόμενος στον Φακούντο Καμπάσο:

"Ο Φάκου είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με πολλή ενέργεια, εξαιρετικός δημιουργός, εξαιρετικός σκόρερ. Οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες της Ρεάλ. Θα τον χρειαστούν" επισήμανε ο Σλοβένος και κατέληξε εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της EuroLeague από την ομάδα του Τσους Ματέο:

"Το να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης back-to-back τίτλους, θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πραγματικά καλές. Αλλά είμαι βέβαιος. Έχουν μια μεγάλη ομάδα, εξαιρετική προπονητική. Για αυτό έχω σιγουριά για εκείνους".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ