SPORTS & GOSSIP

Ντόντσιτς: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του με την οποία απέκτησε παιδί

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ντόντσιτς με την οποία απέκτησε παιδί
Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ντόντσιτς με την οποία απέκτησε παιδί INSTAGRAM / @ANAMARIAGOLTES

Αυτή είναι η σύντροφος του Λούκα Ντόντσιτς, Άννα-Μαρία Γκόλτες, με την οποία ο γκαρντ των Μάβερικς απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Ο Λούκα Ντόντσιτς γνωρίστηκε με την αγαπημένη του, Άννα-Μαρία Γκόλτες, σε μία παραλία στην Κροατία όταν ήταν μόλις 12 ετών. Ο αστέρας του NBA άρχισε να βγαίνει μαζί της από το 2016.

Έπειτα από 7 χρόνια κοινής τους πορείας, ο γκαρντ των Μάβερικς έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Ιούλιο στην αγαπημένη του. Η Άννα Μαρία δέχτηκε δίχως σκέψη και γνωστοποίησαν το χαρμόσυνο γεγονός μέσω ανάρτησής τους στα social media. Η ημερομηνία της πρότασης; Μόνο τυχαία δεν ήταν, ο μπασκετμπολίστας διάλεξε την 7/7, προφανώς λόγω του αριθμού που βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας του.

Η όμορφη κοπέλα φοίτησε στη σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνας. Παρά τις σπουδές της ασχολείται με το μόντελινγκ, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο το 2017, έχει συμβόλαιο με πρακτορείο, ενώ μάλιστα έχει εμφανιστεί και σε πολλές καμπάνιες στη Σλοβενία.

Το ζευγάρι μένει μαζί στο Ντάλας και πλέον απολαμβάνει τη νέα του ζωή. Όπως έχει δηλώσει η Άννα-Μαρία, αν και έπρεπε να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο ζωής στην Αμερική, αναπτύχθηκε σαν άτομο και αυτό επηρέασε θετικά τη σχέση της με τον Ντόντσιτς.

Παρόλο που είχε άγχος το να βρει φίλους στο καινούργιο μέρος, τώρα τόσο η ίδια, όσο και ο διεθνής μπασκετμπολίστας έχουν την καλύτερη φίλη. Την κόρη τους, Γκαμπριέλα, η οποία ήρθε στη ζωή την πρώτη ημέρα του χειμώνα, ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ