ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντόιτσιν: "Μυστικό μας η σκληρή δουλειά"

Ντόιτσιν: "Μυστικό μας η σκληρή δουλειά"
Ντόιτσιν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντράγκαν Ντόιτσιν, δεσμεύθηκε για τη νίκη επί του Άρη

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, ο Σέρβος παίκτης, ανέλυσε τα ισχυρά στοιχεία του Άρη και τόνισε ότι ακόμα μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

- Ο Πανιώνιος Forthnet είναι πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία της Α1 με τέσσερις νίκες στο ενεργητικό του; Υπάρχει μυστικό για αυτή την πολύ καλή εικόνα της ομάδας έως τώρα;

" Το μυστικό βρίσκεται στη σκληρή δουλειά που κάνουμε και στο γεγονός ότι κοιτάμε βήμα-βήμα κάθε αγώνα. Πολλοί στέκονται στον αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο, αλλά εγώ το έχω ξεχάσει ήδη αυτό το ματς αφού εκείνη την περίοδο ήμασταν κουρασμένοι. Πλέον παίζουμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης".

- Ποιο είναι έως τώρα το δυνατό σημείο της ομάδας;

" Δίχως αμφιβολία η άμυνα. Δουλεύουμε συστηματικά σε κάθε προπόνηση πάνω σε αυτό τον τομέα. Η άμυνα μέχρι στιγμής μας έχει δώσει τις νίκες. Πιστεύω ότι επιθετικά ακόμη δεν έχουμε βρει τους αυτοματισμούς μας και δεν παίζουμε τόσο καλά όσο μπορούμε. Οταν θα αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα και στην επίθεση, τότε θα δουν όλοι τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή".

- Μπροστά στον Πανιώνιο Forthnet υπάρχει πλέον η πρόκληση του αγώνα με τον Αρη. Ποια είναι η άποψή σου για τον αντίπαλο της ομάδας;

" Πρόκειται για μία νέα ομάδα η οποία έχει ελάχιστη σχέση με την περυσινή. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα από τους οποίους ξεχωρίζουν οι τρεις αμερικανοί οι οποίοι βγάζουν ενέργεια και κάνουν το παιχνίδι της. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται στην άμυνά της αλλά και στην ταχύτητα στην επίθεση, επιδιώκει τη γρήγορη, πρώτη επιλογή, στην επίθεση και η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή"

- Ο κόσμος του Πανιωνίου περιμένει πως και πως αυτό τον αγώνα και στο γήπεδο αναμένονται αρκετές χιλιάδες φίλαθλοι...

" Από την πλευρά μου και μιλώντας εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους χαρίσουμε τη χαρά μιας ακόμη νίκης. Και κάτι ακόμη. Στόχος μας είναι σε κάθε ματς να είναι όσο πιο γεμάτο γίνεται το γήπεδό μας και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί κι άλλες νίκες".

- Ο Ντράγκαν είναι ευχαριστημένος έως τώρα από τον Ντόιτσιν;

" Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Μπορώ και θα δώσω ακόμη περισσότερα. Αυτή τη στιγμή, όχι μόνο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου βρισκόμαστε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι για νέες επιτυχίες".



















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ