ΕΛΛΑΔΑ

Ντίνος Μήτογλου: Για τις 4 Ιουλίου ορίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο CAS

Ο Ντίνος Μήτογλου
Ο Ντίνος Μήτογλου EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ακροαματική διαδικασία στο CAS για την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου και της τιμωρίας, που του έχει επιβληθεί από τη FIBA για χρήση παράνομων ουσιών.

Για την Τρίτη 4 Ιουλίου ορίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο CAS για την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου. Μετά από την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη FIBA για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ο διεθνής αθλητής αποφάσισε να προσφύγει στο CAS προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία της τελεσίδικης απόφασης για το μέλλον του.

Κι αυτό γιατί σε πρώτη φάση η νομική ομάδα που τον εκπροσωπεί θεώρησε πως ενδεχόμενη έφεση στη FIBA θα προκαλούσε μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη της τελικής απόφασης για την τιμωρία και το ακριβές διάστημα αποχής από την δράση.

Έτσι, ο Ντίνος Μήτογλου ελπίζει πως -μετά από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας- το CAS θα βγάλει απόφαση σχετικά γρήγορα, ώστε κι ο ίδιος να γνωρίζει πότε θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα.

Θυμίζουμε πως σε πρώτο χρόνο, η FIBA τον έχει τιμωρήσει με 32 μήνες για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μία ποινή που ξεκίνησε να μετρά από τις 4 Μαρτίου 2022, όταν δηλαδή έδωσε το δείγμα ούρων μετά από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ