ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντικούδης: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Ντικούδης: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"
Nτικούδης

Ο Πανιώνιος δείχνει να βελτιώνεται κάτι που τόνισε και ο Δήμος Ντικούδης μέσα από την ιστοσελίδα του

O έμπειρο φόργουορντ δεν ακολουθεί κανονικά τις προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, ωστόσο με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα τόνισε: " Ένα χτύπημα που είχα στην προπόνηση της Δευτέρας στο μικρό δάκτυλο του δεξιού χεριού μου αρχικά δεν έδειχνε κάτι ανησυχητικό, αλλά η ακτινογραφία τελικά φανέρωσε ότι είχα υποστεί κάταγμα. Αυτή τη στιγμή το έχω σε νάρθηκα και η αποθεραπεία του συνιστά πλήρη ακινησία για ένα διάστημα 15-20 ημερών.

Βέβαια, την άλλη εβδομάδα θα δούμε με το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου με μια νέα ακτινογραφία ποια είναι η κατάσταση στο τραύμα και από κει και πέρα θα δούμε… Από κει και πέρα, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση στο τελευταίο διάστημα.

Είμαστε συγκεντρωμένοι πλέον στο πρωτάθλημα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την ΑΕΚ και κοιτάζουμε τα επόμενα τόσο με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη, όσο και με τον Κολοσσό στην έδρα μας που είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Γιατί ο Κολοσσός είναι επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται προσοχή



".

Ο Πανιώνιος κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι το Περιστέρι με 78-54, όπου δεν αγωνίστηκαν οι Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, Γιάννης Καλαμπόκης, Γιάννης Γιαννούλης, ο Μάκης Δρελιώζης και ο Δήμος Ντικούδης.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 42-30, 63-39, 78-54

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εξάλλου, τυχερός ήταν ο Άαρον Μάιλς.





TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ