EUROLEAGUE

Ντικούδης: "Από μας εξαρτάται"

Συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα θέλει ο Ομπράντοβιτς. "Από μας εξαρτάται" σχολίαζει ο Ντικούδης

"Το παιχνίδι με τη Ροάν και το επόμενο με τη Φενέρ θα γίνουν στο γήπεδο μας. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για τον Παναθηναϊκό. Θ΄λεουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο για να εξασφαλίουμε την πρώτη θέση του ομίλου κι έτσι περιμένω από τους παίκτες μου να παίξουν με την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο ΟΑΚΑ, θα μας υποστηρίξουν και θα μας βοηθήσουν να αποδώσουμε καλά απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, που είναι κι η πρωταθλήτρια Γαλλίας"

σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο μεταξύ ο Δήμος Ντικούδης υπογράμμισε: "Δεν υποτιμώ τους αντιπάλους μας, αλλά πρέπειο να πω ότι το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι τη δική μας κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι η δική μας απόδοση θα κρίνει τον νικητή της αναμέτρησης, που θα είναι δύσκολη όπως και κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκα.

Η φιλοδοξία μας έιναι να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου κι έτσι θα πρέπει να κάνουμε το "τρία στα τρία" στα ματς που απομένουν. Η Ροάν είναι μια γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι και χωρίς αμφιβολία έχουν το κίνητρο να κερδίσουν τους πρωταθλητές.

Ξέρουμε πως να χειριστούμε τέτοιου είδους παινίδια και σίγουρα θα εκτελέσουμε τις υποχρεώσεις μας προσφέροντας στους οπαδούς μας μια μεγάλη προσπάθεια"



.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ