ΙΚΑΡΟΣ

Ντέρμπι εν όψει με τον Πανελευσινιακό

Ντέρμπι εν όψει με τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος Χαλκίδας φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό (2/11, κι ευελπιστεί μετά το διασυρμό από τον Ολυμπιακό, να καταφέρει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Ίκαρος Χαλκίδας φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό στο κλειστό της Κανήθου το απόγευμα του Σαββάτου (2/11, 6μ.μ.).

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη αν θέλει να έχει ελπίδες κόντρα στον Πανελευσινιακό.

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες κι έδειξε πολύ καλό πρόσωπο την προηγούμενη εβδομάδα στη νίκη της επί του Ηλυσιακού", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, αλλά δουλέψαμε πολύ για να διορθώσουμε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και με τη βοήθεια του κόσμου να φθάσουμε στη νίκη".

Από την πλευρά του ο Ρόμελ Μπεκ ανέφερε: "Είμαστε μια νέα ομάδα, η οποία κάθε μέρα μαθαίνει και βελτιώνεται. Σίγουρα η εμφάνιση μας απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν καλή και στην διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε αρκετά με το προπονητικό επιτελείο.

Για μας θα είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Επίσης περιμένουμε ότι και σε αυτό το ματς οι φίλαθλοι της Χαλκίδας θα είναι στο πλευρό μας, καθώς η συμπαράσταση τους μας δίνει ενέργεια και δύναμη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ