NBA

Ντένβερ Νάγκετς: Η "πληρωμένη" απάντηση του Τσάντσαρ για την εκπληκτική απόδοση κόντρα στους Γουόριορς

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ
Ο Βλάτκο Τσάντσαρ AP

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ ήταν η... αποκάλυψη στην επιβλητική νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κερδίζοντας τα εύσημα και από τον προπονητή του, Μάικλ Μαλόουν. Όταν ρωτήθηκε για την απόδοσή του, επιβεβαίωσε ότι τα πάει περίφημα και με την αίσθηση του χιούμορ.

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ μπήκε από το... παράθυρο στην αρχική πεντάδα των Ντένβερ Νάγκετς, λόιγω του τραυματισμού του Άαρον Γκόρντον, αλλά άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, βάζοντας κι αυτός τη σφραγίδα του στην επιβλητική νίκη επί των Γουόριορς.

Ο Σλοβένος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους (4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα), έχοντας ακόμα στο ενεργητικό του 3 ριμπάοουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Για τον προπονητή του, Μάικλ Μαλόουν, η εμφάνιση του Τσάντσαρ δεν αποτέλεσε έκπληξη: "Είναι πάντοτε αξιόπιστος". Φαίνεται, όμως, ότι η απόδοσή του εντυπωσίασε τους δημοσιογράφους. Ένας εξ' αυτών, τον ρώτησε "τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε μια τόσο παραγωγική βραδιά" και εκεί ο Τσάντσαρ απέδειξε ότι διαθέτει και χιούμορ: "Το ότι ήμουν ο χειρότερος παίκτης της αρχικής πεντάδας"!

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ