ΡΕΘΥΜΝΟ

Nτέιβισον: "Με στεναχώρησε το τρίποντο"

Nτέιβισον: "Με στεναχώρησε το τρίποντο"
Ντέιβισον

Ο Μπένετ Ντέιβισον αναφέρθηκε στην πρώτη γεύση που πήρε από το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Μπένετ Ντέιβισον αναφέρθηκε στην πρώτη γεύση που πήρε από το πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. " Στο πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση μου. Έπαιξα καλά, είχα καλή συνεννόηση με τους συμπαίκτες μου και καλά ξεμαρκαρίσματα μέσα στον αγώνα.

Γενικά λειτούργησα καλά μέσα στο σύνολο και ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Το μόνο που με στεναχώρησε στο τέλος ήταν ότι έχασα το τρίποντο που θα μας έδινε τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Σίγουρα ήταν θετικές οι εντυπώσεις μου, αλλά το χαμένο τρίποντο μου τα χάλασε στο τέλος

".

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε: " Με τον Ολυμπιακό πριν το παιχνίδι θα νόμιζε κανείς ότι θα χάναμε με 15-20 πόντους. Εμείς όμως παίξαμε με πάθος και καταφέραμε να είμαστε κοντά στο σκορ, με αποτέλεσμα να χάσουμε από καθαρή ατυχία στο τέλος.

Ίσως και ο Ολυμπιακός να πίστεψε ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι μας. Ο Παναθηναϊκός τώρα είναι μια καλύτερη προετοιμασμένη ομάδα και πιστεύω ότι στον αγώνα πρέπει να μπούμε επιθετικά. Όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και της Ευρώπης και χτυπήσεις το παιχνίδι μπορείς να χάσεις ακόμα και με 30 πόντους.

Αν όμως δείξεις τον καλό σου εαυτό και στα 40 λεπτά, τότε μπορείς να πάρεις και τη νίκη. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο



".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ