NBA

Ντέιβις: "Οι γιατροί των Λέικερς θα αποφασίσουν αν θα αγωνιστώ στο Game 6 με τους Σανς"

Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντονι Ντέιβις δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στο κρίσιμο Game 6 των Λέικερς με τους Σανς, ωστόσο η τελευταία απόφαση ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Λ.Α

Ο Άντονι Ντέιβις εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως "αμφίβολος" για το Game 6 με τους Σανς λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς. Και, όπως φαίνεται, αυτή η "ταμπέλα" θα υπάρχει μέχρι και λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα που θα γίνει στην έδρα τους.

Με τους Λέικερς να είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την συντριβή τους στο Game 5 στο Φοίνιξ (115-85), αφού είναι πίσω στο σκορ με 3-2. Ο Ντέιβις παραδέχθηκε ότι αισθάνεται σαν θηρίο στο κλουβί, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η τελική απόφαση δεν ανήκει σε αυτόν.

"Ελπίζω να πάει καλά η αποθεραπεία και να πάνε όλα καλά ώστε οι γιατροί να δώσουν την άδειά τους για να αγωνιστώ" δήλωσε αρχικά ο σταρ των Λέικερς - ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του Game 4 και καθόλου στο Game 5 - για να προσθέσει: "Αυτό θέλουμε. Να κάνω θεραπεία, να μιλήσω με τους γιατρούς πριν τον αγώνα - και μετά τς σουτ που θα κάνω στο ζέσταμα - και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου δώσουν την άδεια να αγωνιστώ".

Ο Ντέιβις στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε πολύ άσχημα επειδή δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του στο Game 5. "Ήταν δύσκολο το να παρακολουθώ τον αγώνα και να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου" είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα:

"Το πιο δύσκολο κομμάτι για εμένα ήταν πως ήξερα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω. Το σώμα μου δεν με άφηνε. Δεν μπορούσα να κινηθώ. Κάθε κίνηση που κάνουμε ξεκινάει από τους προσαγωγούς. Οποιοσδήποτε άλλος τραυματισμός, στο γόνατο ας πούμε, δεν σε εμποδίζει τόσο να κινηθείς, αλλά οι προσαγωγοί είναι άσχημο σημείο και εγώ απλώς δεν μπορούσα να κουνηθώ πριν το Game 5".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ