EUROLEAGUE

Ντάρντεν: ''Νίκη που δείχνει χαρακτήρα''

Ντάρντεν: ''Νίκη που δείχνει χαρακτήρα''

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν εξήγησε πως ο Ολυμπιακός έχει να μάθει πολλά από τη νίκη επί της Βαλένθια, παραδέχτηκε πως οι Πειραιώτες είχαν... θέμα απέναντι στη ζώνη των Ισπανών και μίλησε για την καλή αντίδραση στην τελευταία περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 6-0 στον Δ' όμιλο μετά τη νίκη επί της Βαλένθια και ο Τρεμέλ Ντάρντεν υπογράμμισε πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε χαρακτήρα, ανατρέποντας το εις βάρος της -10 στην τελευταία περίοδο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε σχετικά: ''Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ήταν μια δύσκολη νίκη και έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτήν. Απο παιχνίδι σε παιχνίδι προοδεύουμε και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Κάναμε λάθη και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Είναι μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα. Επιστρέψαμε ενώ είχαμε βρεθεί στο -10 στη τελευταία περίοδο. Είχαμε καλή αντιδραση. Μας έπαιξαν άμυνα ζώνης για αρκετή ώρα και μας έκοψαν τον ρυθμό, καθώς θέλαμε να τρέξουμε. Ήμασταν άστοχοι από τη περιφέρεια και όταν χάνεις σουτ, η άμυνα ζώνης ειναι μια καλή αμυνα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ