ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντανίλοβιτς: "Το μίνιμουμ που μπορούμε"

Ντανίλοβιτς: "Το μίνιμουμ που μπορούμε"
Ντίβατς

Συνέντευξη Τύπου για τη στήριξή τους στους πυροπαθείς έδωσε ο Βλάντε Ντίβατς και οι φίλοι του

Μαζί με τους Σκοτ Πόλαρντ, Γκλεν Ράις, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο της Σερβίας, ο παλαίμαχος σέντερ των Λέικερς μίλησε για την τραγωδία που έπληξε το καλοκαίρι την Ελλάδα και ξεκαθάρισε ότι ήταν χρέος του να βοηθήσει.
Απόντες ήταν, ο Κρις Ουέμπερ που αναχώρησε μαζί με τη σύζυγό του για το Ντιτρόιτ, μετά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στον Ντίβατς και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που έπρεπε να βρίσκεται στο Μιλάνο.

Ο Σέρβος σέντερ τόνισε: " Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Λυπήθηκα για τις πυρκαγιές και όπως μας βοηθήσατε εσείς στον πόλεμο, έτσι κι εμείς σκεφτήκαμε να δώσουμε κάτι στους δικούς σας ανθρώπους για να το ανταποδώσουμε. Ευχαριστώ τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Παναγιώτη Φασούλα, που ήταν στο Βελιγράδι για την εκδήλωση που έκανα".

"Ξεκινήσαμε αυτό τον οργανισμό για να στηρίξουμε τον κόσμο που έχασε τα σπίτια του στον πόλεμο και θα κάνουμε και διάφορα άλλα πράγματα. Έτσι σκεφτήκαμε να έρθουμε και στη χώρα σας που μας έχει δώσει τόσα πολλά".

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πολύ αγαπητός στην Ελλάδα και πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Άρη, Ζάρκο Πάσπαλι: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έκαναν οι Έλληνες τα προηγούμενα χρόνια, για τη στήριξη της Ελλάδας στη Σερβία. Είμαι περήφανος και το βράδυ πιστεύω ότι θα με την πρόσκληση στα 250 ευρώ μαζευτούν χρήματα τα οποία θα αποτελέσουν μία μικρή βοήθεια".

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, τόνισε: "Οι Έλληνες έκαναν τόσα για τους Σέρβους και αυτό που κάνουμε εμείς είναι το ελάχιστο. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε κάτι με την παρουσία μας εδώ".

Για τον Βλάντε Ντίβατς, μίλησε ο Γκλεν Ράις: "Είναι υπέροχο άτομο εκτός από παίκτης. Ως άνθρωποι είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθάμε με κάθε ευκαιρία ".

Όσο για τον Σκοτ Πόλαρντ, δεν θα μπορούσε κι αυτός να μην πλέξει το εγκώμιο του πρώην άσου των Λέικερς και των Κινγκς: Όταν μου ζήτησε ο Βλάντε να έρθω μαζί του, είπα αμέσως ναι. Ήμασταν συμπαίκτες στο Σακραμέντο και θέλω κι εγώ να τον βοηθήσω, όπως το έκανε κι αυτός, μέσα στο παρκέ.

Τέλος, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος, είπε: Η Ελλάδα έζησε μία τραγωδία. Οι δύο λαοί είναι σαν αδέλφια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να απαλύνουμε τον πόνο σας".

Όλοι οι παίκτες υπέγραψαν μπάλες και όπως προανήγγειλε ο Ντίβατς, το βράδυ θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις (όπως υπογεγραμμένες συλλεκτικές φανέλες κ.τ.λ). Όλα τα παραπάνω θα δημοπρατηθούν μέσω e-bay.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ