EUROLEAGUE

Noτσιόνι: "Ένιωθα ότι όλα τα καλάθια ήταν εύκολα"

Noτσιόνι: "Ένιωθα ότι όλα τα καλάθια ήταν εύκολα"

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ, Αντρές Νοτσιόνι πέτυχε 37 πόντους στη μεγαλειώδη νίκη της ομάδας του, δείχνοντας πως είναι ακόμα οn fire!

Η Λαμποράλ έκανε μία επική ανατροπή στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Αντρές Νοτσιόνι που τελείωσε με 37 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες.

Ο 35χρονος άσος σχολίασε ότι υπάρχουν μερικά βράδια που νομίζει ότι μπορεί να βάλει πιο εύκολα καλάθια!

"Όταν αμυνόμαστε καλά, είμαστε μία ομάδα που πολύ δύσκολα μπορεί να νικήσει κανείς. Είναι μερικά παιχνίδια τα οποία σου δίνουν την ευκαιρία να σκοράρεις, είχα πολλές ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είναι κάποια βράδια που πιστεύεις ότι όλα τα καλάθια είναι πιο εύκολα από άλλα παιχνίδια", σχολίασε ο 35χρονος άσος και συνέχισε:

"Ήταν πολύ καλό παιχνίδι για να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας μετά από μία σειρά κακών αποτελεσμάτων. Πλέον συγκεντρωνόμαστε μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής είχαμε μερικά πολύ καλά παιχνίδια, αλλά και κάποια στα οποία δεν παίξαμε καθόλου καλά. Πρέπει να βγούμε έξω και να νικήσουμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα πλέι οφ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ