ΑΕΚ

Νοκ άουτ ο Φάλκερ

Νοκ άουτ ο Φάλκερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του Ράνταλ Φάλκερ επιβεβαιώθηκαν στην ΑΕΚ, αφού ο Αμερικανός σέντερ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/11) για την Stoiximan.gr Basket League και ίσως κάποια παιχνίδια ακόμα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Ράνταλ Φάλκερ και την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε χθες (8/11) κατά την διάρκεια του αγώνα με την Σάσαρι για το Basketball Champions League με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ με πόνους στη μέση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μυϊκό σπασμό . Και, δυστυχώς για τον Φάλκερ και την "Ένωση" τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση μετά από τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματισμός του Φάλκερ στη μέση σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες, με την κατάστασή του πάντως να εξετάζεται ξεχωριστά κάθε μέρα. Αν αυτό το χρονοδιάγραμμα τηρηθεί, τότε αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός σέντερ θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League στις 12 Νοεμβρίου και την Λουντβινσμπουργκ στις 16 Νοεμβρίου για το Basketball Champions League, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών στις 19 Νοεμβρίου.

Ο Φάλκερ γενικώς έχει σταθεί άτυχος από τότε που έχει έρθει. Κι αυτό γιατί έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε για περίπου 10 ημέρες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πάλι κάποια παιχνίδια και να μείνει πίσω από επίπεδο ετοιμότητας.

Με τον Φάλκερ εκτός δράσης, αυτό σημαίνει θα πέσει ακόμα περισσότερο βάρος στους ώμους του Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ θα ενεργοποιηθούν περισσότερο ο Γιώργος Τσαλμπούρης και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται πλέον να αγωνιστεί περισσότερη ώρα η ΑΕΚ στο παρκέ με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς σε θέση σέντερ, κάτι που ήδη έχει δοκιμάσει αρκετές φορές ο Γιούρι Ζντοβτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ