ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

No pain, no gain

No pain, no gain
Πριντεζης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο SPORT 24 και τονίζει ότι δεν θα... κολλούσε σε ένα διάστρεμμα

Επικεντρωνόμαστε, λοιπόν, στην τελευταία φάση που έκρινε τη χθεσινή (10/1) αναμέτρηση στο ΣΕΦ για να έλθει η αποκάλυψη που αφορά τον… Πίνι Γκέρσον! "Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή πονούσα, αλλά όταν έφτασε η μπάλα στα χέρια μου από την πάσα του Γκριρ, σκέφτηκα ότι έπρεπε να βάλω όλη μου τη δύναμη για να την καρφώσω και να τελειώνουμε! Θα ήταν αμαρτία αν χάναμε αυτό το ματς, οπότε πάτησα όσο πιο γερά μπορούσα αδιαφορώντας για τους πόνους και για το ποιοι παίκτες ήταν μπροστά μου. Θέλαμε τόσο πολύ αυτή τη νίκη, ώστε δεν με ένοιαζε αν θα πάθαινα υποτροπή και πήδηξα για το κάρφωμα", εκμυστηρεύτηκε ο 22χρονος φόργουορντ, ο οποίος θυμήθηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2001 με την ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού.

" Είχαμε πάει στην Σπάρτη για τον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και στην προθέρμανση παθαίνω δύο κατάγματα στο μετατάρσιο, αλλά έπαιξα κανονικά και κατακτήσαμε τον τίτλο. Βέβαια, άλλα εκείνα τα χρόνια και άλλο το να είσαι πιστσιρικάς 16 ετών, που πετάς στα σύννεφα και η αδρεναλίνη ξεχειλίζει. Και τώρα, όμως, είχα τους λόγους μου να αγωνιστώ παρά τις ενοχλήσεις μου στον αστράγαλο, όπως έκανα και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ηθελα να δείξω την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μου προς την ομάδα και προς τον κύριο Γκέρσον. Δεν ξέρω αν είναι σωστό για την υγεία μου, αλλά έχω μια δική μου αντίληψη για τους τραυματισμούς. Θεωρώ ότι θα ήμουν αχάριστος αν μπορούσα να παίξω κατά 1% και δεν το είχα κάνει", υπερθεμάτισε ο Πρίντεζης συμπληρώνοντας ότι " και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με έχει βοηθήσει πολύ με τις αμέτρητες ώρες προπόνησης στον Ολυμπιακό" χωρίς φυσικά να ξεχνά τις ευεργετικές συνέπειες της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Ολύμπια Λάρισας.

Ο Πρίντεζης δεν ήταν, όμως, ο μοναδικός που αψήφησε τους πόνους. Ο Μίλος Τεόντοσιτς υπέστη διάστρεμμα, αλλά επέστρεψε στη μάχη για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. " Τον παραδέχτηκα ακόμη περισσότερο για αυτό που έκανε! Κάποιος άλλος στη θέση του θα φοβόταν να ξαναμπεί για να μην χειροτερέψει το πόδι του, αλλά ο Μίλος μπήκε και έδωσε την ψυχή του για να κερδίσουμε, όπως και όλα τα άλλα παιδιά που αγωνίστηκαν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Περισσότερο και από την καταπληκτική του εμφάνιση, εγώ κρατάω το γεγονός ότι αγωνίστηκε τραυματίας και έπαιξε παλικαρίσια", σχολίασε ο δυναμικός φόργουορντ εξαίροντας τη μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι συμπαίκτες του και στο αμυντικό κομμάτι, που αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» του Ολυμπιακού.

" Κοιτάξτε, δεν θα γίνουμε ποτέ η πιο σκληροπυρηνική ομάδα της Ευρωλίγκας στην άμυνα. Αλλά δουλεύουμε αρκετά σε αυτό το κομμάτι και έχουμε βελτιωθεί σημαντικά. Πριν από τον αγώνα ήμασταν σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα καρποφορούσε η προσπάθεια που έχουμε κάνεις στις προπονήσεις και να που βγήκε απέναντι σε μια πανίσχυρη αντίπαλο όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν πραγματικό πρωταθλητή και τα καταφέραμε. Πλέον, έπειτα από αυτή τη νίκη, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν νοείται να γνωρίζει ηλίθιες ήττες ειδικά στην έδρα του", υπογράμμισε ο Πρίντεζης γνωρίζοντας ότι έρχονται σημαντικοί αγώνες για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Παναθηναϊκός, Αρης, Μοντεπάσκι Σιένα κ.α.).

" Πιστεύω ότι αν παίξουμε με το ίδιο πάθος, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε. Γνωρίζετε ποιοι είναι οι εφετινοί στόχοι του Ολυμπιακού, αλλά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς χωριστά και όχι να σκεφτόμαστε το τέρμα της διαδρομής, η οποία έχει ακόμη πολύ μέλλον και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ είχαμε τεράστιο κίνητρο και αυτός ο αγώνας θα πρέπει να είναι μόνο η αρχή, αλλά και κριτήριο για τη συνέχεια. Το σημαντικότερο είναι ότι στην ομάδα υπάρχει τρομερή διάθεση και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε για πολλά παραπάνω", υποσχέθηκε ο άσος του Ολυμπιακού προαναγγέλλοντας ακόμη καλύτερες ημέρες στο Λιμάνι…








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ