ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκολας: "Μας βοηθά ο Σπανούλης"

Ο Ντρου Νίκολας εκφράσει τον σεβασμό του για τη Σιένα και προσθέτει: "θα μας βοθήσει ο Σπανούλης"

Ο Ντριου Νίκολας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, πριν στραφεί στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ιταλίας: "Δεν παίξαμε και τόσο καλά. Υπήρχαν κάποια διαστήματα που παίξαμε καλά. Η νίκη είναι νίκη όμως. Και πρέπει να συνεχίσουμε έχοντας μπροστά μας ένα δύσκολο και τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αυτό με τη Σιένα. Δεν υπάρχει σύγκριση. Με κάθε σεβασμό και στα Τρίκαλα, η Σιένα είναι ένας αντίπαλος τελείως διαφορετικός.

Αυτή τη στιγμή είναι πρώτοι στον όμιλό μας, αλλά κι εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στον όμιλο, οπότε θα πρέπει να νικήσουμε. Και κυρίως τώρα που παίζουμε και στο δικό μας "σπίτι". Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που η Σιένα είναι τόσο επιτυχημένη ως ομάδα, είναι ότι έχουν κρατήσει έναν βασικό κορμό. Και αν δεις στην Ευρωλίγκα, οι ομάδες που έχουν καταφέρει να το κάνουν αυτό, η ΤΣΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός, η Σιένα, αυτές είναι οι ομάδες που είναι οι πιο επιτυχημένες, γιατί όταν έχεις κάποιους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.

Ξέρουν πάντα που βρίσκεται ο καθένας στο γήπεδο. Σίγουρα εμείς αναζητούμε ακόμη ισορροπίες και την προσαρμογή των νέων προσώπων και σίγουρα δεν έχουμε φτάσει στο "πικ" μας ακόμη, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ήταν σωστό να είμαστε τώρα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προχωράμε βήμα με βήμα, αλλά σίγουρα αυτό της Πέμπτης είναι ένα σημαντικό βήμα για όλους μας, υπάρχει υψηλό κίνητρο και είναι ένα παιχνίδι από το οποίο σίγουρα χρειαζόμαστε τη νίκη".





"Μας βοηθά η επιστροφή του Σπανούλη"



Ο Μάικ Μπατίστ χαρακτήρισε «ιδιαίτερα σημαντική» την αναμέτρηση με τη Σιένα, περιμένοντας και «τον κόσμο να δώσει τη δική του βοήθεια για τη νίκη», ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη: "Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, θα μας βοηθήσει πολύ η επιστροφή του, είναι επιθετικός και γρήγορος και σίγουρα είναι ο καλύτερος στις διεισδύσεις, κάτι που προσφέρει στην ομάδα κάτι διαφορετικό στον τρόπο επίθεσης. Ο αγώνας με τα Τρίκαλα ήταν σημαντικός γι’ αυτόν, μετά από τόσο καιρό που έμεινε εκτός, για να ξαναβρεί το ρυθμό του".


Εισιτήρια για τη Σιένα

Με ανακοίνωση της ΚΑΕ έγινε γνωστό ότι: "Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σιένα θα διατίθενται από τη Θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από Δευτέρα ως Τετάρτη (10π.μ. – 8μ.μ.), αλλά και από το PAO Shop (Εμπορικό κέντρο "Καμάρες", Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Από τη Θύρα 10 συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ