ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικολαΐδης... δεκαετίας στην GBA!

Νικολαΐδης... δεκαετίας στην GBA!

Η Greek Basketball Academy (GBA) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον επικεφαλής προπονητή της Ακαδημίας,Δημήτρη Νικολαΐδη, για τα επόμενα... δέκα χρόνια!

Η Greek Basketball Academy δεν πρωτοπορεί μόνο στους τρόπους και τα προγράμματα εκμάθησης του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές αλλά και στις συνεργασίες της.

Η ακαδημία που δημιούργησαν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Χατζηβρέττας και Κώστας Χαραλαμπίδης, διαθέτει στο επιτελείο της τους καλύτερους συνεργάτες, με τον κόουτς Δημήτρη Νικολαΐδη να βρίσκεται επιφαλής του τεχνικού τιμ τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Έλληνας προπονητής είναι ένας από τους καλύτερους της χώρας στα προγράμματα ατομικής βελτίωσης, και η GBA φρόντισε να τον κρατήσει στο δυναμικό της για καιρό ακόμα, καθώς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα... δέκα χρόνια!

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

"Greek Basketball Academy και Δημήτρης Νικολαΐδης για πάντα μαζί! Η GBA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Θεσσαλονικιό προπονητή για τα επόμενα δέκα χρόνια! Με τον τρόπο αυτό οι ιδρυτές της Ακαδημίας εκφράζουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση τους για την ποιότητα της δουλειάς του στο πρόγραμμα της GBA."

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της GBA (www.gbacademy.gr) και εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος που θα παραμείνει μέλος της "οικογένειας" της Ακαδημίας, υπογράφοντας μάλιστα δεκαετές συμβόλαιο, κίνηση που σπανίζει στα ελληνικά αλλά και στα παγκόσμια αθλητικά δεδομένα :

"Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο βραβείο, η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να δοθεί σε ένα προπονητή είναι η αναγνώριση της αξίας και της δουλειάς του από τους παίκτες. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παίκτες μεγάλους σε αξία και προσφορά αλλά και με τόση αφοσίωση στο basketball. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τους τέσσερις αυτούς παίκτες (Λάζαρο Παπαδόπουλο, Νίκος Χατζηβρέττα, Κώστα Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Διαμαντίδη) για την τιμή που μου έκαναν. Στην GBA, τόσο από τους ανθρώπους των γραφείων όσο και από τους προπονητές, έχει δημιουργηθεί μία πραγματική ομάδα που κύρια χαρακτηριστικά έχει τον σεβασμό και την αγάπη για το basketball αλλά και το υψηλό εργασιακό ήθος. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αθλητές και αθλήτριες να συνδυάσουν την μόρφωση με το basketball με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και τις πιο ιδανικές συνθήκες προπόνησης, παράγοντες που θα συντελέσουν ώστε ο καθένας τους να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο ανάλογα με την ικανότητα και τις δυνατότητες που έχει. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο είναι να πιστέψεις σε αυτόν. Ο Λάζαρος μου πρόσφερε αυτό το δώρο και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να του το ανταποδώσω."

Και οι τέσσερις ιδρυτές μάλιστα δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την επίτευξη συμφωνίας με τον εκ των επικεφαλής προπονητών της Ακαδημίας. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος τόνισε: "Ο Δημήτρης Νικολαίδης είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών, η δουλειά του είναι εξαιρετική και χαιρόμαστε που θα τον έχουμε μαζί μας, συνεχίζοντας τη συνεργασία μας με την ίδια λογική και φιλοσοφία". Ο Νίκος Χατζηβρέττας επεσήμανε: "Ήταν επιθυμία μας να πορευτούμε μαζί με τον κόουτς και είμαστε ικανοποιημένοι που θα τον έχουμε μαζί μας". Ο Κώστας Χαραλαμπίδης πρόσθεσε από την πλευρά του πως "η χρονική διάρκεια της συμφωνίας δείχνει πόσο εκτιμούμε την προσφορά του κόουτς και πόσο θέλουμε να τον έχουμε στη GBA". Ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισε: "Αποφασίσαμε πως έπρεπε να συνεχιστεί αυτή η κοινή πορεία της GBA με τον κόουτς Νικολαΐδη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η επιθυμία και των δυο πλευρών έγινε πράξη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ